• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

ako sam dobro razumeo trilogija nova ce biti novi glumac a mcu ce biti trenutni ili gresim?

Ne, promaklo ti ovo:
"We are getting ready to make the next Spider-Man movie with Tom Holland and Marvel. We're thinking of this as three films, and now we're going to go onto the next three. This is not the last of our MCU movies."

Ne, promaklo ti ovo:
"We are getting ready to make the next Spider-Man movie with Tom Holland and Marvel. We're thinking of this as three films, and now we're going to go onto the next three. This is not the last of our MCU movies."
"of this" sad se sve uklapa :) taj deo nisam procitao kako treba(kao sto si i rekao promaklo mi) i onda mi ispalo da next TH radi za marvel a da oni sledecu trilogiju rade sa nekim drugim.Hvala :)

Pogledah Venom 2. Uzeli su delove koji su valjali iz keca i fokusirali se na to [ludacko prepiranje izmedju Brock-a i Venoma, uz zabavne interakcije sa ostatkom sveta]. Ako nista drugo, nisu nepotrebno razvukli film, fun mindless blockbuster kojeg ce se malo ko secati....

...ali post credits sequence.... e to ce dugo biti zapamceno. Ubedljivo najbolji deo filma.

Do jaja. Prvi je bio fenomenalan.
Samo moram da te upozorim; čeka te par šamara od strane daj harda, ovo nije MCU film...

Do jaja. Prvi je bio fenomenalan.
Samo moram da te upozorim; čeka te par šamara od strane daj harda, ovo nije MCU film...
U svakom pogledu. Animacija, narativ, glasovna gluma, pa čak i odabrana muzika poznatih pesama i OST koji je rađen namenski za film. Klasik animacije. Imam velika očekivanja od nastavka sada, jer se vidi da će se ići dalje u nadogradnju stripovskog stila koji su počeli u prvom delu.

Neka mi oprosti pape! Morbius iz ovog klipa deluje kao govance grande, da prostite.

Kakve veze ima sto nije MCU, i dalje je najbolji spiderman film. :D 2nd best je Sam Raimi-ov Spidey2.

A ne bi me cudilo da kad-tad spoje Spiderverse i ovog Miles-a sa MCU-om. Za sad nema zurbe, sledece 2 godine dobijamo po jedan Spiderverse film.

Yup, moraću da obnovim drugi deo, a i u suštini čitavu trilogiju. Smatram da čak i treći deo koji je omražen među rajom, ima kvaliteta kao i svaki Raimi'jev film.

Jel sam se istripovao, ili se u trejleru pojavljuju dva različita zelena goblina?

Nisi. Goblin iz prvog Spider-Man filma i neki sto malo podseca na Goblina iz Spider-Man 3.

Ipak je u pitanju Dafoe, samo u novom kostimu:

gn3j31.jpg

dp7ks1.jpg

Da, svi su poceli da kopiraju par decenija stare Star Wars postere. Cak i Dunc.

Sve se svodi na krupne kadrove glava poznatih njuški, nimalo mašte i stila. Jedino što je pomak što ne preovladava toliko narandžasto plavas boja koja guraju poslednjih par decenija. A i šteta je što ne koriste Spidermanovu strip ikongorafiju koja bi sama po sebi bila dovoljna da podigne interes. Ali moderna vremena traže moderan način marketiranja. Jebigica.

Back
Top Bottom