• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Prva je malo labava jer je dosta toga htela da postigne, pride imala je mizeran budžet. U drugoj se vidi veliko poboljšanje ali ponovo se oseća i ta razvučenost između ozbiljne moralističke priče i čistog pulp pristupa koji mi nije najbolje legao. Treća je po meri baš, budžet, režija i gluma. I tenzija konstantna, što je veliki uspeh za ovakve superherojske predloške.

Ja se sećam da su mi se ti filmovi sviđali, ali ih baš odavno nisam gledao, možda bi mi neke stvari sad bile krindž.

Anyway, pošto očigledno planiraju da jače uključe ove Netflix stvari u MCU, tokom prethodne nedelje sam odgledao prvu sezonu Daredevila. Dobar show, lagano je bolje od svih Diznijevih serija zajedno, a i Fisk je jači negativac od većine njihovih.
Daredevil i Punisher su najbolje Marvelove serije na netflixu. D'Onofrio kao Fisk je zaista predobar, od te serije cekam da se on prebaci nekako na filmove. Ako se to ne desi ovih godina, bice bas velika steta.

Meni su bile dobre sve te Street Level gledao sam baš sa uživanjem čak i Iron Fist al istina nisam ga završio previše sadržaja

Well, John Campea je "slucajno" leakovao to pre nedelju-dve. :D

Inace, Spidey 3 je izgleda toliko pun iznenadjenja da ce promocija filma proci bez tradicionalnog gledanja filma od strane novinara.

Dace im samo 40min filma da pogledaju [verovatno sa pocetka filma], sto se nikad ne desava. Za velike blockbustere, u 99.99% slucajeva novinari dobiju sansu da pogledaju ceo film pre intervjua sa glumcima. Izuzetak su bas bas veoma ocekivani filmovi sa velikim spojerima. Niko na primer nije dobio pre-release projekciju za Force Awakens i nastavke, InfinityWar i Endgame.

Kevin Fiege je potvrdio da je spajanje Spajdermena i Venoma prirodno i ocekivano, pogotovo posle uspeha koji su Venom fimovi sa Tom Hardijem ostvarili.

Mislim da Venom nece dobiti full spotlight u No Way Home, ali da ce biti dodatni tease njegovog dolaska.

Nocas je premijera Spidey No Way Home-a u USA, kao i prve projekcije za novinare. Stotine ljudi ce baciti svoje prve impresije online. Ko hoce da se cuva spojlera nece mu biti lako.

U redovne bioskope stize za 2 dana, a kod nas u cetvrtak.

Nije to problem, bice za 2-3 dana kada procuri bioskopski snimak, pa klipovi budu prštili po youtube-u.

Tradicionalno, 3D samo ako ne bude karata/odgovarajucih mesta za 2D.

Last edited:
Back
Top Bottom