• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Odgledo Shang-Chia. Prva polovina mi je dobra, konačno dobro koreografisane i snimljene scene borbe u MCU, Tony Leung standardno bogotac, nema mnogo krindž humora... A onda su se setili da je ovo MCU film i da treba da se ubaci gomila cgi sranja i velika borba, i onda je otišlo sve u qrac. Ne znam, ovi u Marvelu očigledno misle da posle Infinity Wara sve mora da bude grandiozno i high stakes, inače neće biti zanimljivo, i filmovi pate zbog toga. Mogli bi malo više da cene svoju publiku. Sve ono u Ta Lo je lagano moglo da bude u nekom nastavku za 3-4 godine, a ovo je trebalo da bude više skoncentrisano na porodičnu priču između njih troje. Jbg.

E da, IMAX kida, lepo je kada film popuni praktično ceo ekran TV-a 😁

Last edited:
Pogledao Venom: Let There Be Carnage. Jedino sto je dobro je to da traje 90 minuta, makar ne davi mnogo bez potrebe. Ostale stvari su kao i prvi deo, uglavnom bezvezne, nikakav pomak nisu napravili, mozda eto Eddie deluje normalnije nego ranije i to bi bilo to 😄 . Tako da, kome se nije svideo prvi film, najverovatnije nece ni ovaj nastavak.

Last edited:
A zasto da i dalje trolujes po ovim temama kada ionako ne gledas sranja?
Slazhem se s ovim.
Meni je MCU livpro, zato me ni ne vidite u ovom threadu. Chitam ga samo jer moram.
@Super Simke 64 Pokushaj malo samokontrole, kapiram te, slazhem se sa tobom, ali takodje znam da retko kome prija da upija negativne komentare u threadu posvetjenom nechemu shto vole. Ne branimo kritiku, ali uchestalo zapishavanje nechega chisto radi zapishavanja ume da bude iritantno, u stranu shto ni malo ne doprinosi raspravi.

Inace ona zenska sa kraja druge epizode dobija sopstvenu seriju:

Google/wiki kazu da je njen lik usko povezan sa Wilson Fiskom i Matt Murdockom. Tako da vec i ovde ide jak Daredevil plin. 💪

fiukeg.png

Mlak hint. Gomila serija se snima na istim lokacijama.

Well, nije rekla nista previse cudno.

Nastavljaju saradnu sa Marvelom, sto svakako moraju da rade na svakom Spidey filmu. Pripremaju jos jednu trilogiju, that's nice. Ovo nije njihov poslednji MCU film, well, videcemo.

Holland skoro sigurno nastavlja, mada lako se moze desiti da ce ostatak MCU-a da zaboravi na njega [spell iz No Way Home filma]. To ostavlja vrata da se Holland pojavi u MCU-u [npr u Avengers filmovima], dok se u medjuvremenu Sony cima sa studentskim godinama Holland-a u novoj trioloziji filmova i raznoraznim spinoffovima koji nece biti spominjani u main MCU filmovima.

Videcemo i koja ce biti sudbina starih spajdermena i kad ce ce dovuci Miles-a [i naravno noir Nicholas Cage-a]. Realno gledano, ne moraju da zure.

Back
Top Bottom