• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Super je novi trejler, ali rasprava o starim spajdermenima se nastavlja. :D

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Jel sam se istripovao, ili se u trejleru pojavljuju dva različita zelena goblina?

Jel sam se istripovao, ili se u trejleru pojavljuju dva različita zelena goblina?

Nisi. Goblin iz prvog Spider-Man filma i neki sto malo podseca na Goblina iz Spider-Man 3.

Meni nije jasno ko nevidljiv lupa Lizardu šljagu? 🤣

Ma jasno je da je ovde 3 na 3, samo su ih uklonili:

yddk9v.png

MCU filmovi cesto sakrivaju stvari u trejlerima.

Npr u Infinity War trejleru su prikazali kako Cap dize Thanosov gauntlet u kojem nema gemova (u filmu ih ima u toj bitci na kraju filma), i dodali su full CGI hulka iako je tu Banner bio u mechu.

Ovde su ocigledno obrisali digitalne modele od starih spajdija.

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Ma jasno je da je ovde 3 na 3, samo su ih uklonili:

yddk9v.png
Definitivno lici da je borba 3 vs 3 (ili bar 2 vs 3). Vidi se, pogotovo u trejleru, da zeleni uopste ne cilja na prikazanog Spajdija.

Btw, lepo izgleda trejler, obecava dobru zabavu.

Last edited:
Razmisljam nesto....kako to urade? Ne renderuju uopste te likove posto je sve cg ili plate posle da se to ukloni. Ni jedno ni drugo mi ne deluje jeftino.

Trebalo bi da ne renderuju, nismo u 90im. A i to je samo par sekundi scena u traileru, znaci jako brzo renderovanje scene bez njih.

Razmisljam nesto....kako to urade? Ne renderuju uopste te likove posto je sve cg ili plate posle da se to ukloni. Ni jedno ni drugo mi ne deluje jeftino.
Sve se renderuje odvojeno uvek, tako imas najvecu kontrolu. To se radi oduvek, nikad ne ide render full frejma koji vidis, nego ima milion passova. Modeli, svetlo, refleksije, kolor..... I onda u postu sve to sklapas.

Back
Top Bottom