JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,370
VrištimEternals jaka 2/7.
VrištimEternals jaka 2/7.
Pa da, ovaj film je mnogo važniji i od Bruce Lee-evih holivudskih filmova koji su uzdrmali svet još pre 50 godina. Odnosno sad ćemo se praviti i da čak Bruce Lee nije ni postojao. Takođe ni Jacky Chan se nikada nije rodio. Prešli su na još mnogo veći nivo od onog kada su izbacili onu abominaciju Black Panther. Totalno besramno ispiranje mozgova se nastavlja..."As a Mandarin-speaking viewer who grew up in a home with Chinese values and traditions, I was moved by Shang-Chi's efforts at portraying characters with experiences similar to my own," writes Kat Moon.
Shang-Chi Made Me Feel Seen Like No Other Hollywood Film Has
I felt instantly connected to Marvel's latest as I listened to Mandarin expressions and saw details about Chinese culturetime.com
Ne daj se Smike.Pa da, ovaj film je mnogo važniji i od Bruce Lee-evih holivudskih filmova koji su uzdrmali svet još pre 50 godina. Odnosno sad ćemo se praviti i da čak Bruce Lee nije ni postojao. Takođe ni Jacky Chan se nikada nije rodio. Prešli su na još mnogo veći nivo od onog kada su izbacili onu abominaciju Black Panther. Totalno besramno ispiranje mozgova se nastavlja...
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
A što to tebi toliko diže pritisak godinama?Totalno besramno ispiranje mozgova se nastavlja...
mislim da se ne sprdaahahaha jos su se sprdali negde indusi kako ih stalno brkaju, ne znam jel se DC sprda ili je samo debil