• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Shang Chi najgora moguća vrsta filma, korektna da se niko ne uvredi da se Kinezi lepo provedu u bioskopu lepe borbe kao ples neki jao što je lepo, crnačka muzika to je aktuelno, pregaze se skupa kola basem da se iscimaju bogata deca kuku muke te, ogromni kineski lavovi nekoga dodirnu šapom on leti kao da je katapultiran, pijucka se pivo u pabu ležerno posle kolosalne bitke ko da su bili na kolokvijumu...najgore je kad film rade koliko toliko stručni ljudi i svesno sve prave retardirano...ljudi koji ne umeju makar se trude da bude što bolje...da preguram još te Večnike pa da se više MCU vraća u normalu neku....

Kad ce taj full spajdi trejler, pa da konacno saznamo jesu li sva trojica u filmu, to bi me i nateralo da ga odgledam

Najverovatnije u sredu, nakon ovog eventa sto je Rodilo postavio.

"As a Mandarin-speaking viewer who grew up in a home with Chinese values and traditions, I was moved by Shang-Chi's efforts at portraying characters with experiences similar to my own," writes Kat Moon.

"As a Mandarin-speaking viewer who grew up in a home with Chinese values and traditions, I was moved by Shang-Chi's efforts at portraying characters with experiences similar to my own," writes Kat Moon.

Pa da, ovaj film je mnogo važniji i od Bruce Lee-evih holivudskih filmova koji su uzdrmali svet još pre 50 godina. Odnosno sad ćemo se praviti i da čak Bruce Lee nije ni postojao. Takođe ni Jacky Chan se nikada nije rodio. Prešli su na još mnogo veći nivo od onog kada su izbacili onu abominaciju Black Panther. Totalno besramno ispiranje mozgova se nastavlja...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa da, ovaj film je mnogo važniji i od Bruce Lee-evih holivudskih filmova koji su uzdrmali svet još pre 50 godina. Odnosno sad ćemo se praviti i da čak Bruce Lee nije ni postojao. Takođe ni Jacky Chan se nikada nije rodio. Prešli su na još mnogo veći nivo od onog kada su izbacili onu abominaciju Black Panther. Totalno besramno ispiranje mozgova se nastavlja...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ne daj se Smike.

Back
Top Bottom