• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Juce smo imali incident oko Spidey3 filma, filmski kriticar i youtuber John Campea [kojeg gledam redovno evo skoro sad ce 10 godina], je dobio par leaked slika za koje je mislio da su photoshopovi, ali je ipak resio da ih baci na svoj twitter kao sto to ponekad radi sa slicnim fake slikama. Stavio svoj watermark, objavio prvu, 5 minuta kasnije objavio drugu sliku, i onda dobio poziv da stane. It's not fake. :D :D :D Cuo se sa predstavnikom iz Sony Pictures-a, nisu potvrdili da li je real, ali ono, it's fucking real. :D

Znaci, 2 slike iz filma su objavljene, i ono, u njima je ono sto smo mozda i najvise zeleli da vidimo. :D I to je John postovao jer je mislio da osvetljenje na jajima spidermena nije izgledalo realisticno. :D :D :D :D

Ko hoce da vidi slike go here, ali trejler bi trebao izaci ovih dana.

Pogledao sinoc Shang-Chi. Skroz okej Marvel film. Ima dobrih scena borbe, ali mi je steta sto je na kraju to otislo skroz u CGI. Tony Leung odlican i sva sreca nije onaj klasican "ja sam zao" negativac, dobro su ga iskoristili. Smarao me je Awkwafinin lik, totalno off sa svojim humorom, bas nijedna sala nije uspela, a dosta je pokusavala. Traje nesto preko dva sata, totalno bespotrebno, razvlacili su u nekim momentima i osetilo se, mada mozda sam i samo bio umoran.
Uglavnom, spada mi u kategoriju 7/10 MCU filmova.

Juce smo imali incident oko Spidey3 filma, filmski kriticar i youtuber John Campea [kojeg gledam redovno evo skoro sad ce 10 godina], je dobio par leaked slika za koje je mislio da su photoshopovi, ali je ipak resio da ih baci na svoj twitter kao sto to ponekad radi sa slicnim fake slikama. Stavio svoj watermark, objavio prvu, 5 minuta kasnije objavio drugu sliku, i onda dobio poziv da stane. It's not fake. :D :D :D Cuo se sa predstavnikom iz Sony Pictures-a, nisu potvrdili da li je real, ali ono, it's fucking real. :D

Znaci, 2 slike iz filma su objavljene, i ono, u njima je ono sto smo mozda i najvise zeleli da vidimo. :D I to je John postovao jer je mislio da osvetljenje na jajima spidermena nije izgledalo realisticno. :D :D :D :D

Ko hoce da vidi slike go here, ali trejler bi trebao izaci ovih dana.

Bilo juče, prethodna strana.

rodilo's spidey sense is tingling

Inace, pogledao sam ShangChi-a, ok akcijica u kojoj je Tony Leung bio sidro oko kojeg su se svi vrteli. Simu Liu mi je samo reagovao na desavanja oko njega, cale mu je bio zasluzan za najbitnija desavanja u filmu. A inace, bas bas dobre borbe koje su pride bile i dobro snimljene bez shaky cam-a. Nisam ocekivao wuxia opening, toliki fokus na kineski jezik, i podrzavam cinjenicu da nisu detaljisali odakle je prstenje doslo i kako radi. Stavljam ga u rang sa Dr.Strange filmom, dobar origin, dobra akcija, vredi pogledati radi kratkorocne zabave i origina heroja koji ce sigurno biti znacajan deo buducih MCU filmova.

IMAX verzija je online, a polako se uploaduju i ostali za koje je najavljeno da će imati IMAX verziju :D

Nemam herca da obnovim ponovo staru seriju. Više bih voleo da dovrše onu sa Wolverine gde su stali kod Age of Apocalypse adaptacije.

Nadam se da ce MoonKnight ispasti dobro, vec se u teaseru vidi da ce Oscar saltati izmedju par razlicitih licnosti.

Back
Top Bottom