• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Looks fine. Videcemo da li ce film nekako iznenaditi, ako ne zbog samog sebe onda zbog nekih neocekivanih MCU/Spiderverse konekcija. Teasuju ovde samo Sonijev deo superhero univerzuma.

U filmu je i Keatonov Vulture

Bio je prikazan on i u prvom teaser trejleru pre godinu dana.

hqdefault.jpg

Angelina Jolie Is “Proud” Marvel Refused to Cut ‘Eternals’ Scenes Featuring Gay Hero for Gulf Nation Censors​

The film was pulled from release in Saudi Arabia, Qatar and Kuwait after Disney refused to make edits demanded by local censors.

Znaci verovatno novi trejler ove nedelje. Ako bude kao na posteru, dobicemo pogled na jos starih negativaca.

Jos kada bi te full 16:9 snimke izdali i na BD-u. D+ filmovi su sub 20GB.

Bas sam pre neki dan pogledao remux prvih Avengers-a koji je Jos Whedon snimio bas za 16:9, uvek mi se taj format svideo u A1.

Bio bi overkill relatvno skoro su izbacili sve mcu u 4k varijantama, možda nadalje budu takva izdanja videćemo za Shang Chi Gas

Spominjao sam vec na bivsem forumu...
Imate na rutrackeru Open Matte i hibride (Remux nalepljen preko Open Matte WEB-DL radi boljeg kvaliteta) za Iron Man, Dr Strange, GOTG2, Infinity War, Endgame,... pa i za mnoge druge non-MCU, non-superhero filmove. ;)

remuxr1jol.png

openmattehybrid8dkdt.png

remux63k80.png

omhybridfwj7l.png

Gledao jedno 10ak filmova, nisam primetio nista cudno po ivicama.

Daj naziv nekog filma, pa da skinem. Bas me zanima da vidim na sta mislis. :D

Nema šanse da se setim, marvel nisam nijedan gledao open matte, zadnji sam gledao Infinity War 4k regularan nisam ni znao da ih ima i ovako. Ako se setim naslova poslaću ti

Why ‘Eternals’ Is Dividing Audiences​

Like Zack Snyder before her, Chloé Zhao deconstructs her superheroes and forces them to question their purpose in the world, through meditative and melancholy narrative beats.

Why ‘Eternals’ Is Dividing Audiences​

Like Zack Snyder before her, Chloé Zhao deconstructs her superheroes and forces them to question their purpose in the world, through meditative and melancholy narrative beats.

[emoji2961]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom