• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Ja sam ga gledao 2-3 puta ukupno ali se svakako manje bavim njim od tad nego oni koji ga pljuju i to govori dosta. Recimo Kapetan Marvel mi je jedan od najgorih filmova ikada ali ne sećam se da sam ga igde komentarisao. Hoću da kažem ima tu širih problema od filma tih rasnih u koje ja ne ulazim. Film mi je bio super i to je to.

Uf da, Kapetan(ica) Marvel isto dosada od filma. Bilo mi krivo, jer gotivim Brie, al jebiga, bas teska zevalica od filma.

Ona je dobra glumica ali uoči tog filma je baš iritirala ljude na silu. Al nije mi to čak ni bio problem baš je loš film hteo sam da ga ugasim što nisam za jedan MCU pomislio...

Meni jedan od najgorih u MCU :D
Secam se da mi je teska smaracina bio.

Meni GOTG2 i dalje na dnu MCU liste. 🤌

Ona je dobra glumica ali uoči tog filma je baš iritirala ljude na silu. Al nije mi to čak ni bio problem baš je loš film hteo sam da ga ugasim što nisam za jedan MCU pomislio...

Mozak, ego ili sta vec...uzas. A bas mi bila gotivna pre nego sto je dobila ulogu Kapetanice.

Meni GOTG2 i dalje na dnu MCU liste.
E i to sam ugasio pred kraj vidiš zaboravio sam da postoji. Al aj da kažem da to nije loše nego prosto ta struktura filma idemo blejimo nisam fan. Kec mi je fenomenalan

Davno sam gledao, ali svideo mi se GOTG2, iako sam ga skroz zaboravio.

Da, Brie se proseravala u tom periodu, kako koja vest za nju dolazila, to jace prevrces ocima.

Dobar je bio Sajt filma doduše

Što, dobar je film. Jedino onaj cgi kraj malo kvari.
Naravno bolji su infinity war i endgame, ali mi je ovaj skroz solidan.

najsmešnija scena u celom mcu se nalazi u antman2.
odličan film naravno.

Ja sam se smejao dosta na Dark World i Iron Man 2 romcom. Naravno i svi Ragnarok delovi Tor/Hulk

I meni je Ant-Man 2 dobar bio. Ako si vec odgledao ostale, nema razloga da i njega ne pogledas.

EDIT: Plus Evangeline Lilly :love:

Last edited:
Back
Top Bottom