Sry brate. BiceJa cekam logo htedoh da otvorim cim Spidey posalje

Opusteno,kao sto rekoh kada nadjes vremena komment nije bio da bih te kritikovao ne daj boze,kad god nadjes vremena imas ti i pametnija poslaSry brate. Bice![]()

Biće biće, ovo moje je basic, al mogu staviti recept.A recepti? Malo mi fula ova tema, ako samo kačite slike hrane. Hoću recepte bratijo!![]()
Tvoj je izbor, ali meni to više govori da tebe mrzi da probaš da sam napraviš. Danas sve u vezi hrane košta, ja sam za to da se hranim dobro i kvalitetno kada god mogu i da smanjim unos brze hrane-junk food-a, jer sve što mogu oni brzo da spreme, možemo mi zdravije, samo treba ući u takvo stanje uma da uzmeš jedan deo vremena da to odradiš. 
Onda jedi beli hleba i pati.
P.S. Da ne bude da sam pogrešno shvaćen, zezam se.Tvoj je izbor, ali meni to više govori da tebe mrzi da probaš da sam napraviš. Danas sve u vezi hrane košta, ja sam za to da se hranim dobro i kvalitetno kada god mogu i da smanjim unos brze hrane-junk food-a, jer sve što mogu oni brzo da spreme, možemo mi zdravije, samo treba ući u takvo stanje uma da uzmeš jedan deo vremena da to odradiš.
![]()

, nego sto su vam porcije ovako minijaturne, jel vam stvarno to dovoljno hrane za jedan obrok ?