• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

ali mi je receno da ide ovde kako bi se izbegao pile up tema.
možda si nešto loše protumačio, siguran sam da, ko god da je napisao, ti je napisao da otvoriš novi thread da se ovde ne bi pravio pile-up :D

Ne znam dal me zezate il sta, ja sam i hteo zasebnu temu upravo da ne bih dobijao onakve komentare, ali mi je receno da mora ovde, ima sve crno belo na forumu, ako neko to moze da nadje i ako nije obrisano...
Uglavnom, ako moze nova tema za to, even better, to sam i hteo.

Jel možeš to da linkujes, bas me zanima kako je ta diskusija došla do ovakvog zaključka.

Inače, piletina, bak choi i pečurke u sosu od brašna mleka i začina, mojih ruku delo pod zeninim nadzorom, nisam bas siguran šta sam sve radio ali ukusno je pa preuzimam credits
View attachment 13297
Zar nije pak choi?

možda si nešto loše protumačio, siguran sam da, ko god da je napisao, ti je napisao da otvoriš novi thread da se ovde ne bi pravio pile-up :D
ne, bio je odgovor da ne pravim novi topik, kako se ne bi gomilale teme, "kad vec imamo temu za to"
naravno, uvek ohrabrujemo otvaranje novih tema. ozbiljno.
super, drago mi je sto ste promenili misljenje, onda cu je i otvoriti kao sto sam i zeleo :)

Jel možeš to da linkujes, bas me zanima kako je ta diskusija došla do ovakvog zaključka.

Inače, piletina, bak choi i pečurke u sosu od brašna mleka i začina, mojih ruku delo pod zeninim nadzorom, nisam bas siguran šta sam sve radio ali ukusno je pa preuzimam credits
View attachment 13297
Bešamel sos baza u suštini uvek ukusno

Današnji ručak
9c40ef9e6a6eff7cd94020c44158fd84.jpg

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Back
Top Bottom