2CR4ZY
Forumski Apotekar
Ne brkam, samo nisam znao da je kečap nezdrav, za majonez sam znao.Mislim da brkaš kečap i pasirani paradajz
Onda da se prešaltujem na pasirani paradajz...
Ne brkam, samo nisam znao da je kečap nezdrav, za majonez sam znao.Mislim da brkaš kečap i pasirani paradajz
SenfIma neko predlog za neke zdrave priloge da mi zamene kečap i majonez?
Što, kečap je zdrav
Свастика ми има целијакију и не сме да једе глутен. И само из тог разлога има тих производа без житарица који гарантују да су gluten free односно да нису у процесу производње контаминирани честицама глутена других производа. Јер целијакичарима и мала количина може да изазове лошу реакцију у организму.![]()
'Powerful Visual' Shows How Much Sugar Is in Heinz Ketchup?
A popular tweet viewed nearly 5 million times claimed to illustrate the amount of sugar in a bottle of Heinz' standard tomato ketchup.www.snopes.com
A što se glutena u majonezu tiče... Jel znaš od čega se pravi majonez? U njemu ima glutena koliko i holesterola u kikirikiju ili masti u vodiPorez na naivčine.
Odakli ti to da je majonez nezdrav?Što, kečap je zdrav, jedino majonez što je nezdrav, mada uzimam onaj najskuplji, bez glutena, Tomy...
Pa koliko ja znam, kad je na tv-u gostovao neki lik koji radi u Polimarku, pričao je kako gomila paradajza ide u svaku bočicu, e sad koliko je to istina, ne znam...Dok je kečap apsolutno nezdrav jer ne sadrži nikakve proteine,vitamine minerale itd glavni sastojci su šećer i natrijum
Brt imas na svakom proizvodu iza tabelu uvek gledaš količinu šećera,ugljene hidrate ako imaš kolažu i to je uglavnom to.Ma ne znam više gde bijem...
Eto vi ste mi rekli, pa ću se prilagoditi![]()
Kenja kao foka ne kuvaju koncentrat nego jebeni kečap nije nauka i zna se šta ide unutraPa koliko ja znam, kad je na tv-u gostovao neki lik koji radi u Polimarku, pričao je kako gomila paradajza ide u svaku bočicu, e sad koliko je to istina, ne znam...
Pa da ulje,jaje,senf i soVideću, na majonezu sam već gledao i nešto je sitno, tipa 3 grama
Haha tek sad provaljujem na šta misliš, ti to zbog grafičke... a pa radiću ja i posle grafičkeIzdrzi Krejzi, sad ce mart