jel prdiš ko lav?
Auf, pochelo je. Do jutra ima da se ugushim od guzne muzike.
jel prdiš ko lav?
View attachment 10715
Uzeh ovu cokoladu iz Lidla da probam, ocigledno je cija je kopija, ali nije joj ni do kolena, bas bezveze cokolada, jedna od gorih koje sam probao.
Лик ме само погледао и знао да мора донети.Jesi ti tražio ljeba uz krumpira?
Samo stopala priznajemo jbg.View attachment 10912
View attachment 10913
View attachment 10914
View attachment 10915
Prvo jelo, tj. predjelo - gambori u chiliju. Odushevio se, uzhivao, jeo polako, umakao lebac u supicu i kupio zachine dok grickam te morske crve. Nakon toga, jedno od meni omiljenih jela - dagnje u vinu sa belim lukom i chilijem. Malo je retji da sam se urnisao i sa slashtju jeo. Inache nisam ljubitelj pomfrita, ali ono je ochigledno neki domatji spremljen u restoranu, a ne neka kupovna bofla, tako da sam i to pogrickao.
Bonus su moje butine na jednoj fotki.
2. Neko italijansko gazirano pice od grejpfruta, nije puno gazirano, solidno, nista posebno, necu opet uzimati.
View attachment 11295View attachment 11296View attachment 11297View attachment 11298View attachment 11299View attachment 11300
1. Moskva shnit, meni najomiljenija torta (uz pesak tortu, koja nema nigde da se nabavi, vec moram uvek da je pravim)
2. Milka Brownie, nista posebno, ali milka ko milka, uvek moze da se jede, ali ovo nije najbolja verzija, iako sa originalnim oreom je odlicna, ali ovo nije to
3 i 6. Pica iz Lidla, sa cetiri vrste sira, drugacija, nije lose za promenu, samo previse sira za moj ukus... tu je i onaj budjav sir...
4 i 5. Kao neki mini cizburgeri, cak i imaju slican ukus ko cizburger, nije lose, moze mnogo bolje, malo i tvrdi dole na podlozi.