• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

photo_2023-09-09_17-51-52.jpg
photo_2023-09-09_17-51-52 (2).jpg
photo_2023-09-09_17-51-53.jpg
photo_2023-09-09_17-51-53 (2).jpg

Prvo jelo, tj. predjelo - gambori u chiliju. Odushevio se, uzhivao, jeo polako, umakao lebac u supicu i kupio zachine dok grickam te morske crve. Nakon toga, jedno od meni omiljenih jela - dagnje u vinu sa belim lukom i chilijem. Malo je retji da sam se urnisao i sa slashtju jeo. Inache nisam ljubitelj pomfrita, ali ono je ochigledno neki domatji spremljen u restoranu, a ne neka kupovna bofla, tako da sam i to pogrickao.
Bonus su moje butine na jednoj fotki.

View attachment 10912
View attachment 10913
View attachment 10914
View attachment 10915

Prvo jelo, tj. predjelo - gambori u chiliju. Odushevio se, uzhivao, jeo polako, umakao lebac u supicu i kupio zachine dok grickam te morske crve. Nakon toga, jedno od meni omiljenih jela - dagnje u vinu sa belim lukom i chilijem. Malo je retji da sam se urnisao i sa slashtju jeo. Inache nisam ljubitelj pomfrita, ali ono je ochigledno neki domatji spremljen u restoranu, a ne neka kupovna bofla, tako da sam i to pogrickao.
Bonus su moje butine na jednoj fotki.
Samo stopala priznajemo jbg.

2. Neko italijansko gazirano pice od grejpfruta, nije puno gazirano, solidno, nista posebno, necu opet uzimati.

Sanpellegrino limunada kida!
Meni je to omiljena limunada, savrsheno kisela. Ostala Sanpellegrino pitja su mi meh, ali limunadu probaj ako budesh u prilici.

Ne verujem da će mi se svideti, jer kao što ne volim gorko, tako ne volim ni kiselo, pa limunadu pijem pogrešno, sa tri kašike šećera...
Jedino gde mi prija kiselo je u sarmi :)

Nisam jeo urnebes otkad sam bio klinac, tako da ne mogu da poredim, mislim da je slicno, a da je urnebes ljuci...

Palačinke sa sirom iz rerne sveže [emoji16][emoji108]
3b52ff226a0924fc1a5146ad2351ba79.jpg
82c83b80ff3cd474e81f9efa00984dfe.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Probao sam dosta kremova u zivotu (sve koji imaju da se kupe kod nas), ali ovaj Dobro krem je nesto najgore sto postoji, gde je ocajno i crno i belo, ne znam sto sam se zajebao ponovo da ga uzmem i to kilogram...

View attachment 11295View attachment 11296View attachment 11297View attachment 11298View attachment 11299View attachment 11300

1. Moskva shnit, meni najomiljenija torta (uz pesak tortu, koja nema nigde da se nabavi, vec moram uvek da je pravim)
2. Milka Brownie, nista posebno, ali milka ko milka, uvek moze da se jede, ali ovo nije najbolja verzija, iako sa originalnim oreom je odlicna, ali ovo nije to
3 i 6. Pica iz Lidla, sa cetiri vrste sira, drugacija, nije lose za promenu, samo previse sira za moj ukus... tu je i onaj budjav sir...
4 i 5. Kao neki mini cizburgeri, cak i imaju slican ukus ko cizburger, nije lose, moze mnogo bolje, malo i tvrdi dole na podlozi.

Back
Top Bottom