Ne kapiram i dalje sto je problem rec reklamacija, i sta je saobraznost, niti sta je problem sto mora da se cuva fiskalni racun, mrzi me da citam onaj link, ni ne zanima me previse iskreno...
Koliko sam ja cuo Tehnomanija je preuzela, otkupila Win Win ili sam cuo pogresan info... uglavnom sad je to jedna firma... cak su im i sajtovi isti, sa istim siframa, samo razliciti skin.
Htedoh ovde da sad pisem malo o nekim drugim stvarima, da pisem o mom iskustvu na poslu... dosta se ovde pljuju prodavnice, verovatno nesto od toga i stoji, a ja cu eto sad da pljujem musterije, iz ugla prodavca, da prenesem svoja iskustva, i ovde naravno ni na koga posebno ne mislim, vec samo delim iskustva.
Jezivo je koliko su prosecne musterije glupe i neobrazovane, pre svega je jeziv njihov procenat, pre nego sto sam radio kao prodavac, mislio sam, ok, verovatno na 10 njih naidje jedna tupadzija... ali na moje zaprepascenje, ispalo je da na 10 tupadzija, naidje jedan pametan i normalan.
Zatim koliko njih su bezobrazni, umisljeni, dodju tu deru se, oce neka svoja "prava", a ne znaju ni gde biju, ni koliko veze sa mozgom nema ono sto traze.
Onda dolazi sloj ljudi koji su kao jelte prepametni, oni kao sve zivo znaju, iako ti radis u Tehnomaniji vec dug vremenski period, iz nekog razloga oni su u tripu ko da sve znaju bolje od tebe.
Reklamacije... sta sve ljudi donose na reklamacije, to je da se krstis... ja da se pitam, ja bi licno svaku mogucu reklamaciju odbio, meni je u startu sumnjivo da neko nesto reklamira, prvo sto pomislim jeste da je taj neko nesto sjebao, nije koristio kako treba, jer ja u zivotu nisam imao potrebe nesto da reklamiram, niti mi se sta kvarilo, ako znas kako se ta stvar koristi, nece ti se pokvariti, osim ako tipa nemas sjebanu struju, a to je greska do tebe, ne do proizvoda.
Donese zena usisivac na reklamaciju, kao motor se pregreva, slabo vuce... otvorim usisivac, ono filter prljav, posuda za prasinu puna prasine, dlaka, ona to nista nije odrzavala, nije praznila... i donosi na reklamaciju... takav tip ljudi...
Sva sreca po musterije, te se ja ne pitam oko odobrenja reklamacije, vec se salje u servis, pa oni imaju zadnju rec.
Ono sto ljudima generalno fali je sira slika... sve musterije gledaju samo svoje dupe, samo ja, ja JA... nema on da malo sire pogleda tu sliku, da vidi i iz ugla prodavca kako je, pa bi mu mnoge stvari bile jasnije... no takvo nam je generalno drustvo, slabo ko gleda siru sliku, svi gledaju samo svoje dupe i onda placu kad nesto nije po njihovoj volji...
Za sve ima razloga zasto je tako kako je, samo treba malo sesti i razmisliti, videti siru sliku.