nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,000
Čemu ozbiljno objasnjavanje, njemu se ocigledno ne radi taj posao pa hejtuje sve redom
Prvi put cujem za to, uglavnom u Tehnomaniji imas rok od 24h da prijavis fizicko ostecenje ili ako si nezadovoljan uredjajem, i mozes odmah dobiti povrat novca ili zamenu uredjaja, naravno kad se prodavac uveri da to zaista jeste sve tako, kao sto musterija tvrdi.2) Ako je kupovina bila na neviđeno i jadalje 14 dana pre reklamacije a nema fizičkih oštećenja moraš odmah na licu mesta da izbrojiš pare. Nema pitanja. Zakon je veoma jasan po tom pitanju.
Jadni prodavci, suza mi kreće.Zapravo upravu si, vidim da tako pise na sajtu za kupovinu preko neta, mada nisam video da se primenjuje u radnji, no nebitno...
Mi ko da smo u Americi... zna li neko koliki je rok u Americi da vratis robu i dobijes povrat novca?
Dosta su kupci postali bahati i svasta nesto oce, ko da smo u Americi, a ne u banana drzavi... ja mislim da je 24h jedino fer i dovoljno vremena da vidis dal je uredjaj ispravan i dal ti se svidja... samo za 24h bi dozvolio povracaj novca ili zamenu, pod uslovom da vrati sa neostecenom ambalazom i svakim delicem opreme koji je dobio uz njega i naravno da uredjaj radi... u slucaju aprata za higijenu i da je nekoriscen, jer niko ne zeli posle da kupi uredjaj sa vasim dlakama u njemu... ono tipa neko obrije muda i kaze, ummm ne radi ovo dobro, chupa malo, pochupa mi muda, i onda vrati tako dlakav uredjaj u radnju i daj mi pare nazad, PARE, SAD ODMAAA!!! ili cu da pokradem pola radnje i briga me sto kamera snima.
Svidja mi se sa kojom lakoćom tvoje lične ideje imaju prioritet nad zakonom, Amerika je stvarno obećana zemlja za tebe.Zapravo upravu si, vidim da tako pise na sajtu za kupovinu preko neta, mada nisam video da se primenjuje u radnji, no nebitno...
Mi ko da smo u Americi... zna li neko koliki je rok u Americi da vratis robu i dobijes povrat novca?
Dosta su kupci postali bahati i svasta nesto oce, ko da smo u Americi, a ne u banana drzavi... ja mislim da je 24h jedino fer i dovoljno vremena da vidis dal je uredjaj ispravan i dal ti se svidja... samo za 24h bi dozvolio povracaj novca ili zamenu, pod uslovom da vrati sa neostecenom ambalazom i svakim delicem opreme koji je dobio uz njega i naravno da uredjaj radi... u slucaju aprata za higijenu i da je nekoriscen, jer niko ne zeli posle da kupi uredjaj sa vasim dlakama u njemu... ono tipa neko obrije muda i kaze, ummm ne radi ovo dobro, chupa malo, pochupa mi muda, i onda vrati tako dlakav uredjaj u radnju i daj mi pare nazad, PARE, SAD ODMAAA!!! ili cu da pokradem pola radnje i briga me sto kamera snima.
Da, zanimljivo, imamo cesto BT slusalice na reklamaciji, cudno... dal je do neispravnosti ili ljudi jednostavno ne znaju da ih koriste, pa vracaju, dosta njih ne zna ni upustvo da procita.eto recimo gigatron outlet deo je pun BT slušalica,
Sve je skuplje, ne samo Tehnomanija... sverceri zivi bili, i ja ih koristim...Em je samo 20% skuplje sve nego u normalnim državama, em im šverceri kvare burazerski uvoznički lobi monopol kombinacije i još na sve moraju da se bave i reklamacijama.
Ovo je problem do Tehnomanije, ne do prodavaca, svaki dan nas zasipaju sa 1000 novih cena da se promene, bukvalno ceo dan ih menjas zabole te oci, zavrti se u glavi... ok je to da menjamo svakog prvog, par dana se zrtvujes i posle si miran, ali ne, ovo su poceli svaki dan da bombarduju, i naravno da prodaci ne stizu sve te silne cene da zamene, a ionako su svi na granici, toliko toga se trazi, a daju bedni minimalacJoš čak moraju i tačne cene da pišu...
Ovo vec par puta pominjes. Da kupci su bahati zato sto hoce neka prava koja su zagarantovana u svakoj iole normalnijoj drzavi na svetu. Sa takvim stavom koji na zalost ima veliki broj ljudi u Srbiji nece nam biti bolje nikada. Ostacemo banana drzava zauvek.Dosta su kupci postali bahati i svasta nesto oce, ko da smo u Americi, a ne u banana drzavi...
Tipa stavili jedan oled monitor za 920e, vec nedeljama mu spustaju cenu i ja ih pitam danas koja cena, oni kazu 985e... bagra...