Vjerojatno si već skužio, export ti ide preko clouda:Probao sam trial ovog CLZ Games i za sada vrlo zadovoljan. 15$ godisnje je fer, samo da vidim jos kako im sljaka eksport.
Dada, ima sve što mi treba. Prilično sam siguran da ću prvu godinu uzeti. Hvala!Vjerojatno si već skužio, export ti ide preko clouda:
![]()
Export to Text / CSV - CLZ Games Mobile (Android) - 2
You can’t export directly from CLZ Games on your mobile device, but you can export from your CLZ Cloud website. 1. On your mobile app: Tap on the CLZ Cloud...www.collectorz.com
![]()
Share your CLZ collection online » CLZ Cloud
CLZ Cloud is the home of shared user collections, created with the CLZ.com cataloging solutions for movies, books, music, comic books and video games.cloud.collectorz.com
Tako je, upravo mi font nije nešto i ne shvatam zašto su stavili ovakve verzije bebopa i rpkstedija koji uopšte neliče na sebe čak su i boju promašili...Izgledaju fenomenalno, kao da su upravo izašli iz crtaća. O ovakvim figurama smo sanjali kad smo bili klinci i gledali ih na tv-u.
Jedino što mi se ne sviđa je što na kutiju nisu stavili Teenage Mutant Ninja Turtles natpis u originalnom fontu već su stavili neki noviji font koji mi se ne uklapa sa figurama koje su modelovane po originalnoj seriji.
Moraces da udomis jednog Bilija. Nema druge.
Nasao sam jos 20 igara posle ove slike. Uzas.Ta postolja za ketridže ti više nisu dovoljna, Ljubo.![]()