• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

E kutije su mi omiljeni kolektibl postale, tako da razumem :D

Ako neko ima kutiju od decka viska, javljajte, moj je svercovan :)

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

@darkado jedina ispravna stvar...ja to sad radim. I tek cu ove nedelje kad imam vremena.
plus kutije od uredjaja prazne. I am an empty box addict. 😐
Ja popunjavam kutije. Ako misliš na kutije od konzola. Tako da - javljaj! :D

Imam neke handheld duplikate, ali boxed. Neki se vide na slici - skroz desno dole. DS Lite u raznim bojama. A neki su iza ova 4 GameBoy Classic-a. Treba to malo preređati...

Ja u sustini volim da sve sto imam bude spremno za koriscenje svakog momenta. Zato sam napravio produzni sa 3x6U, switch za RGB i HDMI i vecina je na Kallax-u ispod TV-a.

Imam duplikate za par konzola i imam npr Sega Mega CD koji nije izlozen i prikljucen, par retro racunara koji nisu povezani i jedan retro laptop.

Velika razlika kod mene je takodje sto volim da mi budu konzole dostupne, opipljive a ne iza stakla a supruga me godinama ubedjuje kako prasina jede i upropascava stvari. [emoji1]

Ja u sustini volim da sve sto imam bude spremno za koriscenje svakog momenta. Zato sam napravio produzni sa 3x6U, switch za RGB i HDMI i vecina je na Kallax-u ispod TV-a.

Imam duplikate za par konzola i imam npr Sega Mega CD koji nije izlozen i prikljucen, par retro racunara koji nisu povezani i jedan retro laptop.

Velika razlika kod mene je takodje sto volim da mi budu konzole dostupne, opipljive a ne iza stakla a supruga me godinama ubedjuje kako prasina jede i upropascava stvari. [emoji1]
I ja vise volim da su mi stvari igrive, ali nemoguce je sve prikopcati morao bi ih rotirati svakih 6 meseci. Ranije kada sam imao dosta manje stvari uvek sam imao slobodan scart/rca kabel, univerzalni ispravljac i praznu strujnu uticnicu, pa sam ubacivao sisteme sa strane kako mi se sta igra.

Stigle kornjace in discuise :) i shreader steam pinball exkluzive usa super bowl :)
Kostali su me kao svetog petra kajgana jos su me i ovi nasi otresli za njih 9000 sam platio carinjenje ali vredi svakog dolara izaslo me 320dolara plus 9000 carina :)
Kornjace imaju milion dodataka ,majki cak i ima skejt i onog goluba iz 7me epizode a dodatne glave koje se modifikuju posto se skida donji deo lica daju jos mnoge mogucnosti kombinacija raspolozenja kornjaca,sve u svemu jako skup sport ali kada covek nesto voli ne moze da odoli.
Sledece je verovatno metalhead ,ejpril,foot soldieri i spolinter.Mada su mi slash i letherhed isto na spisku zelja :D

IMG_20230919_114020.jpg
Vracaju ove figure u rikverc jedno 30 godina :D

Attachments

• IMG_20230919_114321.jpg
    IMG_20230919_114321.jpg
    251.6 KB · Views: 23
  • IMG_20230919_114158.jpg
    IMG_20230919_114158.jpg
    128.4 KB · Views: 23
  • IMG_20230919_114518.jpg
    IMG_20230919_114518.jpg
    191.6 KB · Views: 23
  • IMG_20230919_114532.jpg
    IMG_20230919_114532.jpg
    222.4 KB · Views: 23
  • IMG_20230919_115039.jpg
    IMG_20230919_115039.jpg
    137.3 KB · Views: 22
  • IMG_20230919_115053.jpg
    IMG_20230919_115053.jpg
    135 KB · Views: 22
  • IMG_20230919_115244.jpg
    IMG_20230919_115244.jpg
    172.4 KB · Views: 22
  • IMG_20230919_122654.jpg
    IMG_20230919_122654.jpg
    138.7 KB · Views: 21
  • IMG_20230919_122701.jpg
    IMG_20230919_122701.jpg
    157.3 KB · Views: 21
  • IMG_20230919_122722.jpg
    IMG_20230919_122722.jpg
    141.2 KB · Views: 20
Malo sam čistio sređivao police. Evo ga Switch deo. Uglavnom sam izbegavao third party, osim ako baš nije bitno. Fali par igara koje sam pozajmio, ali to je to. Možda može malo bolje da se sortira.

ZmDOWDE.jpg

9OclntX.jpg

8qC6ycL.jpg

Igre sluze da se igraju, daj otvori te kutije :))) Kontam ja kao special edition al koja poenta da ni ne vidis tu figuricu ili knjigu koja ide uz taj paket sem na netu na slici. Mislim da nikad necu razumeti seald-copy kolekcionare :D sem ako nije neki skup retro koji ustvari nemas ni de da utaknes pa je vise kao holy grail.

Znaš kako, borim se da ti ne odgovorim poput nekog sa Dinare ala Kidi. Ako izgledaju kao retro, rade kao retro, onda su sigurno retro? I mora da se šališ da ih otvorim? Kako da sponzorišem zgradu na Zlatiboru za par godina, preko KP?

Igre sluze da se igraju, daj otvori te kutije :))) Kontam ja kao special edition al koja poenta da ni ne vidis tu figuricu ili knjigu koja ide uz taj paket sem na netu na slici. Mislim da nikad necu razumeti seald-copy kolekcionare :D sem ako nije neki skup retro koji ustvari nemas ni de da utaknes pa je vise kao holy grail.
I ja uvek otvaram special edition da vidim šta je unutra. Ali redovna izdanja ne vadim iz celofana dok mi se ne zaigra ta konkretna igra, pa mi tako ostaju po par godina neotvorene ponekad :). Ali ništa planski ne ostavljam u celofanu, prosto do igre nisam još stigao :)

kapiram da je zegotinju prošlo to sve kroz ruke sa drugom kopijom, ovo je za pristine kolekciju :D

Malo sam čistio sređivao police. Evo ga Switch deo. Uglavnom sam izbegavao third party, osim ako baš nije bitno. Fali par igara koje sam pozajmio, ali to je to. Možda može malo bolje da se sortira.

ZmDOWDE.jpg

9OclntX.jpg

8qC6ycL.jpg
Prinny Can I really be a hero 1 i 2! E to se zove nostalgija. Nisam znao da je jedan op najboljih razloga za kupovinu PSPa izašao na Switchu.

niste nista propustili. Ne znam da li se nesto promenilo ali kada je izasla igra pre par godina bila je bukvlano cist psp port nista nisu unapredili. Na tv u docked modu izgledala je slika kao da sam vezao konzolu sa AV kablom, bas je bila meka slika.

I ja uvek otvaram special edition da vidim šta je unutra. Ali redovna izdanja ne vadim iz celofana dok mi se ne zaigra ta konkretna igra, pa mi tako ostaju po par godina neotvorene ponekad :). Ali ništa planski ne ostavljam u celofanu, prosto do igre nisam još stigao :)

Ja naso u japanu Sealed kopiju Policenauts, Saturn special edition. Nit imam de da je igram, nit sam planirao da sada nabavljam konzolu al odma sam je otvorio da vidim kakve to nalepnice i art book ima. I eno sada stoji na polici. Razumem da imas onaj Nintendo World Champions pa kao vredi $30.000. Al ovako bas volim da otvorim i vidim sta ima unutra umesto da vidim na YT sta dolazi uz paket. Moras imati taj feeeeeel, pipnes, pomirises, potvrdis :D

Ja naso u japanu Sealed kopiju Policenauts, Saturn special edition. Nit imam de da je igram, nit sam planirao da sada nabavljam konzolu al odma sam je otvorio da vidim kakve to nalepnice i art book ima. I eno sada stoji na polici. Razumem da imas onaj Nintendo World Champions pa kao vredi $30.000. Al ovako bas volim da otvorim i vidim sta ima unutra umesto da vidim na YT sta dolazi uz paket. Moras imati taj feeeeeel, pipnes, pomirises, potvrdis :D
Upravo to. Kako ne pogledati, ne opipati, ne pomirisati.

Back
Top Bottom