Ja popunjavam kutije. Ako misliš na kutije od konzola. Tako da - javljaj!@darkado jedina ispravna stvar...ja to sad radim. I tek cu ove nedelje kad imam vremena.
plus kutije od uredjaja prazne. I am an empty box addict.![]()
I ja vise volim da su mi stvari igrive, ali nemoguce je sve prikopcati morao bi ih rotirati svakih 6 meseci. Ranije kada sam imao dosta manje stvari uvek sam imao slobodan scart/rca kabel, univerzalni ispravljac i praznu strujnu uticnicu, pa sam ubacivao sisteme sa strane kako mi se sta igra.Ja u sustini volim da sve sto imam bude spremno za koriscenje svakog momenta. Zato sam napravio produzni sa 3x6U, switch za RGB i HDMI i vecina je na Kallax-u ispod TV-a.
Imam duplikate za par konzola i imam npr Sega Mega CD koji nije izlozen i prikljucen, par retro racunara koji nisu povezani i jedan retro laptop.
Velika razlika kod mene je takodje sto volim da mi budu konzole dostupne, opipljive a ne iza stakla a supruga me godinama ubedjuje kako prasina jede i upropascava stvari. [emoji1]
I ja uvek otvaram special edition da vidim šta je unutra. Ali redovna izdanja ne vadim iz celofana dok mi se ne zaigra ta konkretna igra, pa mi tako ostaju po par godina neotvorene ponekadIgre sluze da se igraju, daj otvori te kutije)) Kontam ja kao special edition al koja poenta da ni ne vidis tu figuricu ili knjigu koja ide uz taj paket sem na netu na slici. Mislim da nikad necu razumeti seald-copy kolekcionare
sem ako nije neki skup retro koji ustvari nemas ni de da utaknes pa je vise kao holy grail.
Prinny Can I really be a hero 1 i 2! E to se zove nostalgija. Nisam znao da je jedan op najboljih razloga za kupovinu PSPa izašao na Switchu.Malo sam čistio sređivao police. Evo ga Switch deo. Uglavnom sam izbegavao third party, osim ako baš nije bitno. Fali par igara koje sam pozajmio, ali to je to. Možda može malo bolje da se sortira.
![]()
![]()
![]()
Kod mene ova druga opcija ,,mada i dalje cuvam ps3 60gbkutiju iz 2006 godVecita dilema, sta s kutijama. Sa jedne strane collectible, sa druge jos djubreta.
I ja uvek otvaram special edition da vidim šta je unutra. Ali redovna izdanja ne vadim iz celofana dok mi se ne zaigra ta konkretna igra, pa mi tako ostaju po par godina neotvorene ponekad. Ali ništa planski ne ostavljam u celofanu, prosto do igre nisam još stigao
![]()
Upravo to. Kako ne pogledati, ne opipati, ne pomirisati.Ja naso u japanu Sealed kopiju Policenauts, Saturn special edition. Nit imam de da je igram, nit sam planirao da sada nabavljam konzolu al odma sam je otvorio da vidim kakve to nalepnice i art book ima. I eno sada stoji na polici. Razumem da imas onaj Nintendo World Champions pa kao vredi $30.000. Al ovako bas volim da otvorim i vidim sta ima unutra umesto da vidim na YT sta dolazi uz paket. Moras imati taj feeeeeel, pipnes, pomirises, potvrdis![]()