• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

Stigao nekrid iz soul calibura 2
Figura iz 2003 god stara tačno 20godina [emoji847][emoji120]
Bilo bi dobro da nabavim i ivy [emoji16] ali teško baš su rare i ovu sam upecao sasvim slučajno, ima pet set figura exkluzivno izdatih po izlasku igre mcfarlan je odradio dobar nivo detalja [emoji4][emoji108]
b189d762ab978260df69d5109715bc46.jpg
019661ff9c6f8935f3cabc7ec1b8957d.jpg
7ed2836b59c815e924e2daf30272601d.jpg
8a4c4c3d288189e3c45732e9b1fe9b06.jpg
fb42295af5d1f1b4e6cfac5ad8fb4e66.jpg
099664c229987eabfee64d068efe249f.jpg
997dc189f38a44e2d73b072bb6e9763a.jpg

Ne znam zašto ga više nikada nisu ubacivali ni u jedan deo? Meni bio skroz zanimljiv lik
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Last edited:
Treba mi preporuka za neki softver za katalogizaciju gaming kolekcije. Znaci hardver i softver (ne mora biti isti sajt). Voleo bih da bude online da mogu sa vise mesta proveriti i azurirati, a i drugima share-ovati sta imam. Ozbiljno sam poceo da se gubim u svemu, moram krenuti pa makar sa Excelom. Kakva su vasa iskustva?

ja sam i dalje zaglavljen u excelu, jer šta god da sam online tražio, ništa nije onako kako bih ja želeo da rukovodim :(

ja sam i dalje zaglavljen u excelu, jer šta god da sam online tražio, ništa nije onako kako bih ja želeo da rukovodim :(
Toga se i ja plasim. Ali voleo bih da imam nesto sto ce povlaciti slicice i neke meta podatke. Al da bude eskportabilno i sta sve ne. Da pisem svoje nemam neku zelju, mada je to uvek opcija.

Pa ono, ako postoji nesto sa cime mi kao kolektiv imamo iskustva je hoarding kolekcionarstvo. A ima nas i par programatora. I dalje bih radije koristio tudje ako valjda :D
Mislio sam "Mogli bismo da napravimo neki Angular app koji radi to".

Excel ili Google Sheets jbg jer svako hoće nekako drugačije da organizuje.

Ja ovako koristim Grouvee za praćenje backloga.

Od nekog jutjubera sam nabasao na ovo

Neke famicom stvari nije hteo da mi nadje (mora rucno) takodje barcode scanner ne nalazi meta podatke cesto...ali radio mi je posao.

Opet sam prestao da unosim, jedno godinu dana, tako da cu opet da kupim neke duplikate. :D
Neki trip sam imao, nikad nisam znao sta imam od PS3 igara....

Treba mi preporuka za neki softver za katalogizaciju gaming kolekcije. Znaci hardver i softver (ne mora biti isti sajt). Voleo bih da bude online da mogu sa vise mesta proveriti i azurirati, a i drugima share-ovati sta imam. Ozbiljno sam poceo da se gubim u svemu, moram krenuti pa makar sa Excelom. Kakva su vasa iskustva?
Ja za stripove koristim collectorz software. Imaju verziju i za igre (kao i za knjige, glazbu, filmove). Minus je što je na pretplatu, ali zadovoljava sve ovo što si naveo. Imaju nativnu mobilnu aplikaciju, web-aplikaciju i standalone program koji instaliraš na PC. Imaju svoju vlastitu bazu podataka (barem za stripove, pretpostavljam da je isto za ostale medije).

Ja za stripove koristim collectorz software. Imaju verziju i za igre (kao i za knjige, glazbu, filmove). Minus je što je na pretplatu, ali zadovoljava sve ovo što si naveo. Imaju nativnu mobilnu aplikaciju, web-aplikaciju i standalone program koji instaliraš na PC. Imaju svoju vlastitu bazu podataka (barem za stripove, pretpostavljam da je isto za ostale medije).

Nije problem da placam, sve dok postoji krsten export, da mi ne zarobe podatke. Probacu. Gledam open source selfhosted resenja, postoje samo 2 iole cestita, Koillecion i MediaTracker i nijedno nije previse zrelo.

Back
Top Bottom