Toga se i ja plasim. Ali voleo bih da imam nesto sto ce povlaciti slicice i neke meta podatke. Al da bude eskportabilno i sta sve ne. Da pisem svoje nemam neku zelju, mada je to uvek opcija.ja sam i dalje zaglavljen u excelu, jer šta god da sam online tražio, ništa nije onako kako bih ja želeo da rukovodim![]()
Angular app? :3Da pisem svoje nemam neku zelju, mada je to uvek opcija.
Pa ono, ako postoji nesto sa cime mi kao kolektiv imamo iskustva jeAngular app? :3
Mislio sam "Mogli bismo da napravimo neki Angular app koji radi to".Pa ono, ako postoji nesto sa cime mi kao kolektiv imamo iskustva jehoardingkolekcionarstvo. A ima nas i par programatora. I dalje bih radije koristio tudje ako valjda![]()
Razumeo sam te. Mogli bi smo, jer imamo i tehnickog znanja a i poznajemo domen problema. Ali vec imam 99 hobijaMislio sam "Mogli bismo da napravimo neki Angular app koji radi to".
zbog ovoga sam ih batalio, a toliko sam nade polagao u ovaj sajtOcitavanje barkodova nije bajno radi u 70% slucajeva dosta igara nije prepoznao iako ih ima u bazi.
Ima svakakvih sajtova/aplikacija ali se placaju pa me mrzi da se cimam, iovako imam malo jace od 300 igara nije da vec i ne znam sta imam.zbog ovoga sam ih batalio, a toliko sam nade polagao u ovaj sajt
Ja za stripove koristim collectorz software. Imaju verziju i za igre (kao i za knjige, glazbu, filmove). Minus je što je na pretplatu, ali zadovoljava sve ovo što si naveo. Imaju nativnu mobilnu aplikaciju, web-aplikaciju i standalone program koji instaliraš na PC. Imaju svoju vlastitu bazu podataka (barem za stripove, pretpostavljam da je isto za ostale medije).Treba mi preporuka za neki softver za katalogizaciju gaming kolekcije. Znaci hardver i softver (ne mora biti isti sajt). Voleo bih da bude online da mogu sa vise mesta proveriti i azurirati, a i drugima share-ovati sta imam. Ozbiljno sam poceo da se gubim u svemu, moram krenuti pa makar sa Excelom. Kakva su vasa iskustva?
Znam da razliciti frontendi koriste games db kao scrapping source backend, tipa emulationstation.Jel neko koristio https://thegamesdb.net/ ?
Nije problem da placam, sve dok postoji krsten export, da mi ne zarobe podatke. Probacu. Gledam open source selfhosted resenja, postoje samo 2 iole cestita, Koillecion i MediaTracker i nijedno nije previse zrelo.Ja za stripove koristim collectorz software. Imaju verziju i za igre (kao i za knjige, glazbu, filmove). Minus je što je na pretplatu, ali zadovoljava sve ovo što si naveo. Imaju nativnu mobilnu aplikaciju, web-aplikaciju i standalone program koji instaliraš na PC. Imaju svoju vlastitu bazu podataka (barem za stripove, pretpostavljam da je isto za ostale medije).
Collection database software for movies, books, music, comics and games
Catalog your collection of CDs and vinyl records, DVDs and Blu-rays, books, comic books or video games. Use the Connect web-based software, install the CLZ mobile app on your iPhone, iPad or Android device, or use the downloadable Collector software on your Windows computer.www.collectorz.com