• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

Znaci bolji su nesto i integrisani zvucnici u C4, sto mi je isto faktor, jer ako budem zadovoljan, mozda necu uzimati soundbar.
Dobro, kad mi treba kvalitetno ozvučenje, igram preko slušalica.
Subwoofer treba sakriti negde, slab sam sa prostorom, videću.
Pošto sam u stanu, moram nešto što neće praviti veliku buku komšijama, pošto su zidovi tanani.

OLED C2/C3/C4 ima dobre zvučnike, ali na žalost ništa ne može da nadomesti bas,
moja preporuka za Samsung B650 ili ako možeš malo više da se ispružiš za B750,
bas je inače bežičan, možeš da ga staviš gde hoćeš samo mu treba napajanje naravno.

Last edited:
OLED C2/C3/C4 ima dobre zvučnike, ali na žalost ništa ne može da nadomesti bas,
moja preporuka za Samsung B650 ili ako možeš malo više da se ispružiš za B750,
bas je inače bežičan, možeš da ga staviš gde hoćeš samo mu treba napajanje naravno.
Ma bas je nebitan covece kutije i omi su ti bitni kod zvucnika,bas daje samo neki efekat dubine sto obicni zvucnici u stereo modu sa dobrim membranskim niskotoncima prozdiru bilo kakav bas mada najvise znaci kakvo ce pojacalo koristiti zvucnike.

Ma bas je nebitan covece kutije i omi su ti bitni kod zvucnika,bas daje samo neki efekat dubine sto obicni zvucnici u stereo modu sa dobrim membranskim niskotoncima prozdiru bilo kakav bas mada najvise znaci kakvo ce pojacalo koristiti zvucnike.

Kao što napisah, bas ili niskotonac baš fali kod TV zvučnika..

jedna samo stvar, primetio sam sa se pominje;

kod OLED (mozda i drugih LED) postoji mogucnost da se osteti, iako staklo nije puklo;

pritisak na staklo moze da osteti display; takodje moze da napravi jako mali razmak izmedju stakla i "pozadine", sto ce vremenom ostetiti TV (crna fleka duzinom dela koji se razdvojio);

podignite sa jos jednim covekom ako je opcija; ili jbg jako pazljivo ako ste sami

48 C5 vise ne postoji, prebacili su ga na 48 G5, ali bez fancy opcija za bolje osvetljenje i 165Hz.

Bolje da su ga ostavili u C5 formi, mada ovde ce moci vise da ga naplate.

Jos jedan CES dosao, jos jedna potvrda da ne moram da menjam C1. :D

Last edited:
Non MLA Panel so thats means skip again for this year for me buying new TV :D

Lik kaže da će G serija imati novu panel tehnologiju koja je još bolja od MLA ali mi čudno zašto slabi model C serija nije dobila onda MLA

Last edited:
Hm... Meni je ovo iskreno zanimljivo da isprati, jer ako je MLA neisplativ, a imaju novu tehnologiju koja je merljiva ili bolja, onda će biti ultra zanimljivo kada se pojave testovi i recenzije. Ja još uvek nisam odustao od kupovine :D

Slaba je ova recenzija, bukvalno samo napravili nešto da bi pokupili views.
Ne znam kako ovo uopšte može da se zove review :D Ja bih ga pre nazvao first impressions, ili tako nešto.

Note: Sad provaljujem da ima ovaj prefix "Hands on", što verovatno baš znači to - ovo je samo neki prvi utisak. Jedna od loših stvari je "Requires further testing to evaluate performance". :ROFLMAO:

Non MLA Panel so thats means skip again for this year for me buying new TV :D

Lik kaže da će G serija imati novu panel tehnologiju koja je još bolja od MLA ali mi čudno zašto slabi model C serija nije dobila onda MLA

MLA panele su ostavili za monitore. Ovi novi UW 5k/2k monitori svi koriste MLA+ panel nisu Woled.

Razmisljam da prodam svoj monitor i taman dodam koliko mi fali za tv... prvobitan plan mi je bio da imam i oled tv i da kasnije uzmem oled monitor, jer imam kao neke potrebe za oba... mada ako bi odradio ovo da prodam monitor i picim samo tv, taman bi u tom periodu video dal mi odgovara takvo koriscenje bez monitora.

Uzeo bih LG C4 55 i naravno ne bih ga stavljao na sto, ide na tv policu, pa da ga koristim iz fotelje i kao monitor... za win koriscenje mi je ok sa bezicnim misem i tastaturom... jedino je najveci problem za fps igre i strategije i tako nesto sto se mnogo lakse igra sa misem, ali eto, videcu kolika mi je potreba za monitorom, ne velika, ali za neke retke scenarije bas treba, tako da videcu.

Back
Top Bottom