nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,053
Disciplina shaolin monaha
, ni 100e oscilacija cene ali ne kupuje se dok ne padne na najniže

Nekad mora i da se podvuće crta i kupi nešto. Jer šta god da se kupi, u nekom momentu će se pojaviti nešto bolje, a kad je tehnika u pitanju na taj momenat se ne čeka dugo.Nekad i moras tako, ne beremo svi pare na drvecu...
šta je 100 evrića, jedan ručkić...
Nekad mora i da se podvuće crta i kupi nešto. Jer šta god da se kupi, u nekom momentu će se pojaviti nešto bolje, a kad je tehnika u pitanju na taj momenat se ne čeka dugo.
Šta jedeš? Jesi gledao onog lika has za dolar? Ima fine ideje.Sigurno...
Trenutno moj rucak je 300 din i traje mi nedelju dana![]()
Nisam, baci link ako moze.Šta jedeš? Jesi gledao onog lika has za dolar? Ima fine ideje.
Slažem se sa tobom, mislim da je taj no lajfer ili kako se vec zove to njegovo umetničko ime... Izveštačen tip, ne verujem da se tako ponaša i priča privatno tj van kamera u svom životu.Pogledao sam klip, dobar recept, def cu to praviti, ali kakav retard ovaj sto pravi, ne mogu da ga svarim ni 2%, ko da je direktno iz zadruge iskocio...
Dobra cena. Da nisam vec narucio i kaparisao Oled monitor ovo bi mi bio prvi izbor.Popusti na OLED LG na Ananasu. Cini se da je ok cena s obzirom na ovo sto ste pisali ranije.
Za te pare uzmem 65" oled od Mađara...Popusti na OLED LG na Ananasu. Cini se da je ok cena s obzirom na ovo sto ste pisali ranije.