Nanocell ili obican 4k LG? Kod kolege sam video neki 4k LG mislim da je 50UR78003LK. Koristio Orion kablovsku i njihov risiver i mogu reci da nisam bio nesto preterano odusevljen sa slikom. Youtube i netflix je druga prica.
Kod svakog proizvodjaca imas tri klase uredjaja, pocetni, srednji i najbolji i cene u skladu sa tim... nanocell je srednja klasa LG modela, ako imas dovoljno para, mozes ici na njega, ali ja neku razliku izmedju pocetnog modela i tog srednjeg - nanocella, ne primecujem toliko, suptilo je.
OLED je vec druga prica, tu se odmah primecuje razlika, imas i srednju visu kategoriju - QNED, ali i to ti prelazi budzet...
Uglavnom za taj iznos ako imas dovoljno za nanocell, ja bih na to isao, jer preferiram LG u odnosnu na Samsung, zbog 5 godina garancije, a Samsung ti je 2 godine, takodje LG ima bolji operativni sistem, i moja licna preferencija - lepsi dizajn i jednostavno sam navikao na njega.
Mozes pogledati i neki Philps ako ti je bitna ambilight funkcija, jer ih samo oni imaju... ali ja da biram isao bih na LG, pa onda Hisense, Philips, TCL.
To da neces uzimati zvucnike na oled ili lcd televizorima sa tankim kuistem to zaboravi,svi noviji televizori posle katodnih(lampasa ili crt tv) imaju kurton ozvucenje jedino ako nemas prostora posluzice ovako iz mog licnog dudogodisnjeg isustva obavezno neki hi fi ili pristojan suraund(ukoliko ima prostora)
Nema sanse da bi bilo sta vise slusao na base zvucnicia bilo kog novijeg tv,a osim ako odem negde u goste pa sam prinudjen
Dobro, ja guram vec prilicno dugo godina ovaj LG TV koji sad imam od 43" sa njegovim integrisanim zvucnicima, radi mi posao iako znam da moze dosta bolje, bass dosta fali, ali ni ne zelim nesto glasno, videcu vremenom, mozda neki skroman soundbar.