nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,060
Inspirisao me na ovo pitanje Teoreticarev komentar o balansiranju vremena izmedju igara i real life aktivnosti, ali nije ovo pitanje o tome jer ne planiram da zamenim vreme za igre necim drugim taman bi pregoreo, vec kako rasporedjujete to malo precious vremena odvojenog za hobije unutar samog gaminga ? Jel vam samo fokus na ono sto vam gadja zicu ili pokusavate da pokrijete sto vise igara u sirinu igrajuci ih pomalo, da li izbegavate time sink-ove da bi to postigli ili sve vreme tu utrosite tu naustrb ostalih manje privlacnih naslova ?
Ja licno sam prvo digao ruke od bilo kakvih mp igara, onda sam i otpisao cele zanrove koji mi nisu privlacni, sad sam na kraju dosao do toga da igram samo po jednu igru i da je lagano gustiram jer mi je postalo lakse da se vracam poznatom naslovu nego da probam nesto novo, ne osecam da nesto gubim ali mozda ipak dosta i propustam.
Ja licno sam prvo digao ruke od bilo kakvih mp igara, onda sam i otpisao cele zanrove koji mi nisu privlacni, sad sam na kraju dosao do toga da igram samo po jednu igru i da je lagano gustiram jer mi je postalo lakse da se vracam poznatom naslovu nego da probam nesto novo, ne osecam da nesto gubim ali mozda ipak dosta i propustam.