Bojan
Well-known member
Zelim, obozavam Eternal.Moras?
Postaje mi vec pomalo stresno igranje velikog broja igara, desava se da zaboravim gde sam stao, koje su kontrole i slicno.
Starost

Zelim, obozavam Eternal.Moras?
Meni je to jedan od glavnih razloga zasto prestajem da igram. Ako mesec dana ne igram nesto, zaboravim kontrole, pricu. Cesto se ne uspem od toga oporaviti. Jos ako postoji neki character progression ili skill tree, nema sanse da se setim kakav je bio setup. Zato sam prestao da igram Torchlight 2. Bio je fun, ali sam napravio dovoljno veliku pauzu da nemam pojma kako se igra sopstvenim likom. Ocigledno nije bio dovoljno fun da ucim ispocetka. Medjutim, meni to nije stresno. Ako igru ne igram znaci da mi se ne igra, i zasto bi je onda igrao? Idem daljeZelim, obozavam Eternal.
Postaje mi vec pomalo stresno igranje velikog broja igara, desava se da zaboravim gde sam stao, koje su kontrole i slicno.
Starost.
Mislim da ipak treba razdvojiti posao i vreme za odmor, opustanje mozga, ja sam par godina radio 2 posla paralelno, da bi na kraju dosao u stadijum gde imam posla privatno, al ne mogu da nateram sebe da sednem i radim, jer sam pregoreo. Naravno to se ne odnosi na neke hobi projekte.Ja igram/gledam samo roguelike igre, bas kad sam umoran i kad se izforsiram da se "iskljucim".
Trenutno mi je zabavnije da radim, nego bilo koji vid multimedije. Mislim da ni film/tv nisam pogledao poslednjih 9(?) meseci.
Ali... pravim spiskove (za Cinematic Experiences)
Do tada chess like games i short bursts...
switch mi je idealan za to. kao da bas taj sleep mode pomogne da se tacno setim gde sam stao cak i kada napravim pauzu od nekoliko dana. mozda sam cak i zahvaljujuci tome zavoleo toliko BotW. mada, kada se setim, ta mi prica ne pije vodu jer sam prvo igrao na Wii U, pa tek onda na switchu. svakako je taj sleep mode iz raja izasaoJa se dosta oslanjam na sleep mode, to doprinosi razlogu da igram samo jednu igru odjednom![]()
Ovo je bila i moja situacija prosle godine, skoro 3 meseca sam lezao i naigrao i nagledao se finoZadnja dva meseca sam u gipsu pa sam se naigrao kao kao nikad u poslednjih 15 godina ali cim stanem na noge ponovo se sve vraca na staro.
E da, poslednji put kada sam bio bolestan prešao sam Katanu ZeroOvo je bila i moja situacija prosle godine, skoro 3 meseca sam lezao i naigrao i nagledao se fino![]()
Sto mi ovo nesto poznatoObicno strada vreme za san
Bukvalno ja u osnovnoj. Moraš preči X da bi igrao Y, makar i na šifre. Danas nemam problem da ostavim. Black Mesu sam ostavio u aprilu, pred Xen-om. Battletech u januaru. I to je okNekada sam imao fetis da igru koju zapocnem moram da zavrsim. Koje gubljenje vremena majko mila.