- Reaction score
- 5,186
Concrete Genie je imao solidan marketing koliko se sećam. Igra je bila dobro pokrivena, ali ne može da dobije isti marketing budžet kao God of War, to nijedan izdavač ne radi.

S druge strane, ako se ne varam, Switch je tek treća konzola kojoj je to pošlo za rukom (još PS2 i PS4 imaju preko milijardu prodanih igara).U prevodu svaki vlasnik Switch-a je u proseku kupio ~8 igara. Pa dobro, i nije neka wow brojka.

blog.playstation.com

blog.playstation.com
				3 nedelje u februaru, i ceo mart.Naravno ovo je prodaja za 3 nedelje do 31.marta
 www.ruetir.com

www.ruetir.com
				Mene je najvise iznenadila prodaja Mario Strikersa bio sam ubedjen da ce biti veliki hit ali izgleda da Nintendo neke igre izbaci cisto da corba bude masnija. Bez obzira na to nisam mogao da odolim, a da ne kupim.Ne bi ni tad, jednostavno igra je dosta specifična i nije za svakoga, da ne spominjem da igra košta $40 dok su skoro sve ostale Nintendo igre po $60.
Naravno ovo je prodaja za 3 nedelje do 31.marta, ali sam očekivao da će biti u tom periodu prodaja 2m+, obzirom na nižu cenu igre i činjenicu da je odlično odrađen remaster i dobra igra.
Sony da tuži EU.EU regulatori su odobrili Microsoftu akviziciju Activisiona. Ipak, rezultat žalbe u UK će biti presudan.