• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

hfw_market.jpg

mfw_tavern.jpg

hfw_daunt_vista.jpg

hfw_daunt_lift.jpg

hfw_burrower.jpg

Koja su vam očekivanja od ove igre? Jel ste imali neke velike zamerke u prvom delu koje biste voleli da budu ispravljene u ovom nastavku?

Meni je recimo prvi deo, prva igra prelepa, kako je PS4 sve ono uspeo da izvuče, nije mi jasno. Sam početak i otkrivanja sveta, zaista neverovatno izgleda.
Najveća mana je meni bila što se tiče onih side misija - obilaženje i grindovanje u onim hramovima. Svaki liči na prethodnog, kao da sam uvek u istom hramu/fabrici, i ultra dosadno mi je bilo sve što se tiče side misija. Glavna priča sa druge strane mi je odličan SF narativ, stvarno sve pohvale. I jedva čekam šta će biti u nastavku.

Na stranu sve to, onaj DLC The Frozen Wilds, je, po meni naravno, bolji od same igre. Nema problema sa pacingom, mini svet u kom postoji linearna priča koja ima ima smisla i ne luta sa raznim side questovima, vrhunski izazovi (oni time challengi i razne druge zajebancije), ceo taj sneg fazon - zbog tog DLC-a, meni je cela ta igra u mnogo lepšem sećanju.

Nadam se da će drugi deo, makar što se pacinga i side misija tiče, ličiti više na ovaj DLC, a ne na main game. A što se tiče glavne priče, tu sam siguran da će biti odlično.

Jel ste imali neke velike zamerke u prvom delu koje biste voleli da budu ispravljene u ovom nastavku?
Samo AI ljudskih protivnika [sto su izgleda drasticno unapredili ovde] i pomalo inventar [sto jos ne znamo kako su resili].

Ostalo mi je bas fino leglo, pogotovo sto su uspeli da ispricaju zaokruzenu pricu koja je odgovorila na sva moja pitanja [prosla civilizacija, apokalipsa, i origin plemena].

Jedva cekam nastavak.

Ja se priče skoro pa uopšte ne sećam, sve sam maltene zaboravio 😅 Jbg kada je prošlo skoro 5 godina od kada sam igrao/prešao igru.

A meni je bas bio fini momenat kada smo saznali da je Gaia AI iz ciste nostalgije odabrala formu dinosaurusa da vrati biosferu u normalu posle apokalipse.

U kecu su odlicno opisali rane dogadjaje, maltene jedino sto je ostalo nedoreceno je sudbina Ted Farro-a. Nadam se da cemo dobiti bolji pogled na njega u novoj igri.

prica mi je bila meh a glavni lik iritantan, to mi je smetalo kod igre, da aloy cuti sve vreme dao bi igri ocenu vise...sto je steta jer su svet, dizajn i grafika tip top.

A meni je iskreno sama prica bila jedan od primarnih razloga zasto sam uzivao u kampanji, vijao sam sve delove lore-a u collectibles-ima i misijama, i za divno cudo, na kraju nisam bio razocaran jer su zadovoljavajuce ogovorili na sva moja lore pitanja.

Prica u samim misijama [likovi u plementima i negativci] su bili OKish, totalno zadovoljavajuce. Videcemo kako ce Sylens ispasti sada u nastavku.

A meni je iskreno sama prica bila jedan od primarnih razloga zasto sam uzivao u kampanji, vijao sam sve delove lore-a u collectibles-ima i misijama, i za divno cudo, na kraju nisam bio razocaran jer su zadovoljavajuce ogovorili na sva moja lore pitanja.

Prica u samim misijama [likovi u plementima i negativci] su bili OKish, totalno zadovoljavajuce. Videcemo kako ce Sylens ispasti sada u nastavku.
I meni je priča bila sjajna. Ceo taj koncept u kombinaciji sa svetom bas na mestu.
Jedna od najzabavnijih igara koju sam odigrao.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Meni je prica bila uglavnom nezanimljiva, ali za ovakav tip igre, meni nije bitna prica, isto kao novi AC-ovi, samo picis po mapi i resavas sve.
Nisu mi bile dosadne ni sporedne aktivnosti, celu mapu sam polizao, presao 100%.

Meni je prica bila uglavnom nezanimljiva, ali za ovakav tip igre, meni nije bitna prica, isto kao novi AC-ovi, samo picis po mapi i resavas sve.
Nisu mi bile dosadne ni sporedne aktivnosti, celu mapu sam polizao, presao 100%.
Bravo. Tako i ja.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Meni su poslednje borbe bile iscrpljujuce i pokvarile mi ceo utisak. I zasto svaki scenario podrazumeva da za kraj se ostavi 1000 robota zbog koji moras da se iskidas?! Tesko mi da se setim, ali igrao sam igre gde kraj ne podrazumeva obavezno ubijanje psihe i gubitak tone zivaca ....

Meni je kraj bio bas super jer sam pre endgame-a otkljucao onaj power suit iz prve zone igre. Combat se totalno transformise posle te nabavke.

Back
Top Bottom