Koja su vam očekivanja od ove igre? Jel ste imali neke velike zamerke u prvom delu koje biste voleli da budu ispravljene u ovom nastavku?
Meni je recimo prvi deo, prva igra prelepa, kako je PS4 sve ono uspeo da izvuče, nije mi jasno. Sam početak i otkrivanja sveta, zaista neverovatno izgleda.
Najveća mana je meni bila što se tiče onih side misija - obilaženje i grindovanje u onim hramovima. Svaki liči na prethodnog, kao da sam uvek u istom hramu/fabrici, i ultra dosadno mi je bilo sve što se tiče side misija. Glavna priča sa druge strane mi je odličan SF narativ, stvarno sve pohvale. I jedva čekam šta će biti u nastavku.
Na stranu sve to, onaj DLC The Frozen Wilds, je, po meni naravno, bolji od same igre. Nema problema sa pacingom, mini svet u kom postoji linearna priča koja ima ima smisla i ne luta sa raznim side questovima, vrhunski izazovi (oni time challengi i razne druge zajebancije), ceo taj sneg fazon - zbog tog DLC-a, meni je cela ta igra u mnogo lepšem sećanju.
Nadam se da će drugi deo, makar što se pacinga i side misija tiče, ličiti više na ovaj DLC, a ne na main game. A što se tiče glavne priče, tu sam siguran da će biti odlično.