• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Ja se ne sećam da je bio nešto težak fajt.
Prvo sam odigrao na hard, posle speedrunovao najveću težinu za par sati bez ikakvog upgradea dodatnog. Tipa dan za dan mislim da smo deni i ja rešili to.

Sent from my J9110 using Tapatalk

milsim da sam imao pnaj force field armor pred kraj tako da nije bilo nesto tesko...milsim kad si skoro neunistiv.

Mene je fajt smorio. Zato sto sam specifican igrac kada igram open world i moram pod svaki kamen da zavirim te sam u tom exploru imao milion random fajtova. Na kraju sam batalio igru jer me smorila.

samo nek daju robote...sto vece brze ludje svetlece divlje....30 minibossova i 10 big bossova
pokazali su skill ne moraju vise nista da pricaju ili glume...nek stave pricu u neke logove razbacene po svetu

najvise me zanima rasplet u vezi Aloy
nije mi jasno zasto nije pirgava, nema pega nema nista qq....mozda je fake redhead? il je Gaia nesto omanula dok je muckala? misterija totalna ne znam sta se dogadja
nadam se da ce biti neki reveal...ja sam spreman /drool...posto postoji samo jedan nacin da se to utrvdi
;)

Last edited:
ali pravo pitanje je zasto se ugojila, to mene najvise zanima...

jBUFTOq.jpg

samo nek daju robote...sto vece brze ludje svetlece divlje....30 minibossova i 10 big bossova
pokazali su skill ne moraju vise nista da pricaju ili glume...nek stave pricu u neke logove razbacene po svetu

najvise me zanima rasplet u vezi Aloy
nije mi jasno zasto nije pirgava, nema pega nema nista qq....mozda je fake redhead? il je Gaia nesto omanula dok je muckala? misterija totalna ne znam sta se dogadja
nadam se da ce biti neki reveal...ja sam spreman /drool...posto postoji samo jedan nacin da se to utrvdi
;)
Kume jel' ona pirgava po celom telu?!

heh ima tona slika....aloy fat, vodi se prilicna rasprava oko toga koliko vidim.

Presao sam Frozen Wilds juce, tako da sam skroz spreman za nastavak. :D

Odlagao sam igranje dok se nastavak nije priblizio, bas mi je fino leglo da se vratim u taj svet.

Meni je Frozen WIlds bio bolji od main igre lagano. Sjajna atmosfera i likovi.

Vidno su i poboljsali animaciju likova u razgovorima.

Back
Top Bottom