• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

smarali su i u samoj igri, svaki put kad nesto pokupi imala bi komentar npr, sto pocinje da smara jako brzo.
ne znam stvarno kome je to ok i uverljivo, boris se za zivot i sada tu nesto pricas. u unchartedu moze i da prodje posto je drake takav lik, ovde je isforisrano samo tako.

ps: izgleda da je do endzina ali isto sam primetio i ovde, tokom animacija svaki put kad se prmeni kadar igra kao da stucne, kao da treba delic sekunde da se sve ucita. isto je bilo i u prvoj igri samo gore.

edit-
bas drastican upgrade, cestitke modelerima :D

ZATOJF.png

ZAT9xv.png

Last edited:
@DieH@rd

poligonalno veoma slicni, materijali i osvetljenje su bolji. prvi lik je identican, pogledaj mu kosu i nabore na odeci, potpuno su isti.

Glajder je veoma očigledno iz BOTW, nemojte da ste slaniji

Napomena: više volim HZD nego BOTW

Pa i ja sam odmah rekao BoTW, ali naravno da ga nije izmislio u open world igrama :D

Anyway, fino izgleda za cross-gen igru, jedino mi je animacija lica bzvz. Gameplay očekivano sličan, ali obogaćen sa tim dodatnim opcijama za kretanje i poboljšanom melee borbom. Rekoše da sada možeš da praviš melee combo-e. Mogli bi da ubace i još neko oružje pored koplja.

Obozavao sam ja HDZ keca, nemam interesa da hejtujem. Nije mi smetalo sto Alloy komentarise sve naglas, nisu mi smetale ni janky animacije. Prihvatio sam cinjenicu da si u crvenoj travi automatski nevidljiv, a mozes da skaces samo po zutim stenama. Ali nekako kada vidim sve to ponovo 5 godina kasnije na sledecoj generaciji hardvera deluje mi jebiga outdated. Svejdno se radujem momentu kada mi igra dodje na red.

Obozavao sam ja HDZ keca, nemam interesa da hejtujem. Nije mi smetalo sto Alloy komentarise sve naglas, nisu mi smetale ni janky animacije. Prihvatio sam cinjenicu da si u crvenoj travi automatski nevidljiv, a mozes da skaces samo po zutim stenama. Ali nekako kada vidim sve to ponovo 5 godina kasnije na sledecoj generaciji hardvera deluje mi jebiga outdated. Svejdno se radujem momentu kada mi igra dodje na red.
Pa jbg, zahvali se PS4 za to. Development je počeo 2017., sumnjam da su tada rekli "e, sad počinjemo da pravimo PS5 igru" kad još nisu okvirno znali kakve će tačno mogućnosti da ima konzola.
Tako da ja na ovo gledam kao PS4 igru kojoj su nabudžili grafiku i modele za PS5. Pitanje da li ćemo uopšte imati i mogućnost jahanja letećih mašina, jer su se žalili da im HDD to nije dozvolio u prethodnoj igri.

Nista posebno. Generalno ni prvi deo mi se nije dopao..mislim roboti dinosaurusi [emoji2961] tako da jedan hejtić od mene.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Nemoj tako čodi, daj igri šansu čoveče. Jedna od najboljih prošle generacije.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Pa jbg, zahvali se PS4 za to. Development je počeo 2017., sumnjam da su tada rekli "e, sad počinjemo da pravimo PS5 igru" kad još nisu okvirno znali kakve će tačno mogućnosti da ima konzola.
Tako da ja na ovo gledam kao PS4 igru kojoj su nabudžili grafiku i modele za PS5. Pitanje da li ćemo uopšte imati i mogućnost jahanja letećih mašina, jer su se žalili da im HDD to nije dozvolio u prethodnoj igri.
Pa da, ovo izgleda kao nastavak na PS4. Sto je ok, igra je izgledala impresivno onomad, samo danas vise nije wow, ipak je proslo 5 godina.

Horizon izgleda odlicno i danas, zato ovo i nije preterano impresivno.

Baš ovo što kažu ljubomir i voja. Ne znam, očekivao sam možda više od PS5 powah, ali svakako kul izgleda.

Na prvu ruku kada sam video gameplay, sem npr neke efekte sa maglom i dimom sam bio, okej ovo je Horizon ZD.

Daleko od toga da je ovo neki generation leap.

Baš ovo što kažu ljubomir i voja. Ne znam, očekivao sam možda više od PS5 powah, ali svakako kul izgleda.

Na prvu ruku kada sam video gameplay, sem npr neke efekte sa maglom i dimom sam bio, okej ovo je Horizon ZD.

Daleko od toga da je ovo neki generation leap.
Crossgen je igra, nema ništa od PS5 powah dokle god se igra razvija za obe generacije konzola.

A da, ja sam mislio da je Jim Ryan rekao da oni veruju u generacije konzola.

Oprosti :P

Meni ovo solidan PS5 powah, smorile me druge stvari ali prezentacije on point

Back
Top Bottom