• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Ne znam šta sam im pokazao da im dam 7-9 soma za lošiju verziju igre. Pre ću da nabodem na kp nešto što nisam odigrao a sad je dzabe

Mene je prvi HZD smorio, posle nekih 20+ sati igranja. Reko' ajd' da napravim pauzu par dana, pa ću nastaviti. Evo pauza traje već par meseci i ne vuče me upšte da nastavim sa igranjem. Vratiću se igri u nekom trenutku čisto da je završim, ali (IMO) predugo traje. Ne kažem da je loša igra, dale od toga, ali it's not my cup of tea. Forbidden West lepo izgleda, doduše vidi se da je u pitanju cross-gen igra, gameplay je manje-više more of the same, sve u svemu hype za igrom mi je na nuli.

Meni je kec bio ok, zabavan combat i lepo dizajniran svet. Najveca mana u kecu po meni su predosadni likovi, jedini NPC kojeg sam zapamtio je bio onaj ''negativac''. Expanziju bi morao da pohvalim posto je prilicno iscupala stvar sto se tice overall atmosfere i likova nekako su uspeli da docaraju onaj Game Of Thrones ''Beyond the Wall'' momenat.

Sad sam pogledao trailer, ne mogu da verujem koliko ovo izgleda i koliko su unapredili, cak se plasim i nekog downgrade-a, ali ne verujem.
Mnogo dobro izgleda, bogato, detaljno, boje fenomenalne, osvetljenje, odusevljava u svakom kadru.
Mislim da je ovo graficki najimpresivnija igra od svih najavljenih do sad.
Gameplay uglavnom same old, ali dodali su par novih stvarcica, sto se mene tice imaju opravdanja, obzirom koliko su radili na grafici.
Nisam nesto bio zagrejan za nastavak, jer sam keca skoro preso i igrao gomilu sati, ali posle ovog trailera, jesam zagrejan.

Danas je objavljena runda intervjua sa developerima, ima dosta novih vesti o igri:

- 60fps performance mode is in
- new free-climbing system
- full 3D audio and DualSense support
- completely overhauled skill tree
- new melee system with combos
- many different biomes
- new workbench system for upgrades
- development on track

"The climbing tools for the first Horizon were a little bit limited and restricted," admits de Jonge, "so we really just wanted to open that up and give players the freedom to climb anywhere they like in these open worlds."

"So now you also don't have to go around the mountain. If there are no handholds, you can just go over it in a straight line, which is great. And then combining that of course with the glider that you can glide back down. You can go down even further into the water. We just add a lot of verticality in that sense to exploration," says de Jonge.

Drvece u igri mi ne izgleda bas "climbing friendly", to jest, drvece izgleda realisticno gusto i random nabacano, bez neke poente da se penjemo na njih. U video intervjuu je spomenuo slobodno panjenje @ rocks, mountains & cliffs.

Što kažu botine iz koment sekcija NEKA BOLJE DA RADE DUŽE NEGO DA DOBIJEMO POLU PROIZVOD. Kao da im oni isplaćuju radno vreme

Ja sam zatrpan igrama, tako da svako odlaganje zdusno proslavljam :D

Bili su vec najavili da je delay veoma lako moguc, nije da je ovo neka iznenadjujuca vest.

Back
Top Bottom