• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Bolje da odloze nego posle da krpe mesecima igru. Kad se setim uvreda koje dobio CDPR za onaj prvi delay od 3 meseca bukv su akcije opale za par % zbog toksicnih net komentara, kada su objavili drugi manji delay bukvalno su ljudima pretili smrcu majmuni onlline da izdaju igru, i na kraju kada je izasla u onakvom stanju onda ih vredjas i pretis sto nisu zavrsili igru. Samo neka rade ljudi kolko god da treba.

Znaci Xbox ce dominirati sa Forza i Halo tokom Holidays 2021
Ako ista bar PS4 dobija support do 2023 - jer sumnjam da ce GoW Ragnarok izaci iduce godine :)

Jbt kad su iz DF posle onog E3 gde je prvi put prikazan Death Stranding gejmplej diskutovali da ga ne vide više kao PS4 igru, kad tako ljude ponese da mogu da zaključuju...evo ga Horizon za PS4 2022...

Znaci Xbox ce dominirati sa Forza i Halo tokom Holidays 2021
Ako ista bar PS4 dobija support do 2023 - jer sumnjam da ce GoW Ragnarok izaci iduce godine :)
Ja očekujem i njega 2022 al videćemo naravno LJUDI SVAŠTA ĆE BITI

igra i dalje izgleda odlicno, jos samo da su likovi i prica bolji, tj da je prica bolje ispricana. po pitanju toga guerrillu bi stavio na poslednje mesto nekih velikih first party studia, iza noughty dog-a, isomniac-a i santa monice. po tehnikalijama su u rangu tih studija ali po pitanju neke rezije, pricanja price itd i dalje zaostaju, imo.

Meni je Insomnaic bas za decu pa ne mogu da merim na toj skali ali svakako mi je Horizon bio apgrejd u odnosu na Killzone ja sam to očekivao mnogo gore. Generalno sve je to dobro tu se samo Noti Dog izdiže na neke sumanute visine al hoću da kažem u domenu modernih video igara sasvin ok bolje nego mnogi blokbasteri

Last edited:

E-S4dQaUYAAQ1Qg

Lame potez iskreno.

To access both the PS4 and PS5 versions of Horizon Forbidden West, you need to purchase the Digital Deluxe, Collector’s, or Regalla Editions. Dual entitlement does not apply to the Standard and Special Editions.

Evo lepo pregledi izdanja

Digital Deluxe (sadrži obe verzije)

GNEbGgv.jpg

Special Edition (Zasebna izdanja za PS4 i PS5, Disk ide fizički, nema apgrejda na PS5 za kupce PS4 Diska, neš jebat)

SU87mZN.jpg

Collectors Edition (Idu digitalno obe verzije, moja pretpostavka je da ne bi imala smisla zasebna kolektors izdanja za PS4 i PS5 cenim i ovako da ih neće biti puno)

3v3CfDd.jpg

Regalla Edition (Ista priča ko Kolektors, samo mrsnije)

0vt49eC.jpg

Last edited:
Back
Top Bottom