CARNEX
jetrena pašteta
- Reaction score
- 1,694
Igram Horizon forbidden West i za sada je igra odlična ali me u isto vreme i žestoko iritira. Znao sam da će mi smetati što više nema istog osećaja otkrivanja nepoznatog iz keca i to je tu ali nije pravi problem. Ono što mi ide na jetrice je činjenica da dizajneri uopšte nisu uložili trud da omoguće igraču da predvidi gde će se moći penjati uz litice a gde ne.
Znam da je to sve teže što si bliže realnosti i sa kompleksijom geometrijom ali ovde bukvalno nema razlike između površine za koju se možeš uhvatiti i za koju ne možeš. Na zidovima ne izbija oči toliko jer je koliko-toliko inkorporiano u dizajn ali za stene moraš da upališ "vision" da ti kaže "penji se tuda". Sve ostalo je tolerabilno ili dobro do odlično ali ovo mi baš diže pritisak.
Znam da je to sve teže što si bliže realnosti i sa kompleksijom geometrijom ali ovde bukvalno nema razlike između površine za koju se možeš uhvatiti i za koju ne možeš. Na zidovima ne izbija oči toliko jer je koliko-toliko inkorporiano u dizajn ali za stene moraš da upališ "vision" da ti kaže "penji se tuda". Sve ostalo je tolerabilno ili dobro do odlično ali ovo mi baš diže pritisak.