• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Igram Horizon forbidden West i za sada je igra odlična ali me u isto vreme i žestoko iritira. Znao sam da će mi smetati što više nema istog osećaja otkrivanja nepoznatog iz keca i to je tu ali nije pravi problem. Ono što mi ide na jetrice je činjenica da dizajneri uopšte nisu uložili trud da omoguće igraču da predvidi gde će se moći penjati uz litice a gde ne.

Znam da je to sve teže što si bliže realnosti i sa kompleksijom geometrijom ali ovde bukvalno nema razlike između površine za koju se možeš uhvatiti i za koju ne možeš. Na zidovima ne izbija oči toliko jer je koliko-toliko inkorporiano u dizajn ali za stene moraš da upališ "vision" da ti kaže "penji se tuda". Sve ostalo je tolerabilno ili dobro do odlično ali ovo mi baš diže pritisak.

eto, gejmeri su se bunili za yellow paint pristup, hoce imerziju. dobiju imerziju, i vise ne mogu da se snadju. ne kazem da si ti jedan od tih, ali nisam imao utisak da je bolje "nacrtano" gde mogu da se penjem ni u zero dawn

Ja se ne sećam da sam palio vision toliko često. Možda me samo sećanje izdaje.

Kada razmislim i polako me navikavaju na ovo telegrafisanje. Sećam se da me je skoro isto ovoliko nerviralo u Unchated igrama kada bi pribegli bojama da naglase gde možeš da se kačiš što tamo nije bilo toliko teško. Sada sam prilično rezigniran prema konstantnom korišćenju toga na zdovima u HFW.

Ja se ne sećam da sam palio vision toliko često. Možda me samo sećanje izdaje.

Kada razmislim i polako me navikavaju na ovo telegrafisanje. Sećam se da me je skoro isto ovoliko nerviralo u Unchated igrama kada bi pribegli bojama da naglase gde možeš da se kačiš što tamo nije bilo toliko teško. Sada sam prilično rezigniran prema konstantnom korišćenju toga na zdovima u HFW.
Ти си стари гејмер, сети се какве муке су тек биле у првим Tomb Raider-има и да провалиш где треба да скочиш, а и да изведеш тај скок. 😉

Igram Horizon forbidden West i za sada je igra odlična ali me u isto vreme i žestoko iritira. Znao sam da će mi smetati što više nema istog osećaja otkrivanja nepoznatog iz keca i to je tu ali nije pravi problem. Ono što mi ide na jetrice je činjenica da dizajneri uopšte nisu uložili trud da omoguće igraču da predvidi gde će se moći penjati uz litice a gde ne.

Znam da je to sve teže što si bliže realnosti i sa kompleksijom geometrijom ali ovde bukvalno nema razlike između površine za koju se možeš uhvatiti i za koju ne možeš. Na zidovima ne izbija oči toliko jer je koliko-toliko inkorporiano u dizajn ali za stene moraš da upališ "vision" da ti kaže "penji se tuda". Sve ostalo je tolerabilno ili dobro do odlično ali ovo mi baš diže pritisak.
Meni je najteze palo kada pored mene stoje merdevine koje ne sluze nicemu osim da popune dizajn enterijera, a pritom te igra natera da se penjes okolo skroz da bi dosao do tacke kuda vode merdevine.

Druga stvar koja mi je bas smetala je tranzicija izmedju regija gde predjes mostic od 2m i vreme iz lepog prolecnog dana postane zimska oluja niotkuda bukv iq 4 world design.

Odigrao sam Burning Shores. Solidan je dlc, kvalitetom u rangu druge igre.
Prvih nekoliko sati sam se zezao sa dlss modovima u 4k, da bih onda prebacio u 1440p+dlaa i igra je izgledala dovoljno cisto, uz dosta visi framerate.

nzm zašto su ovde 90% ljudskih neprijatelja žene od od toga su skore sve ćelave + jedna njihova strela ode 40% hp-a, moja pravi 5%, čak i strela u glavu ne može nekada da ih ubije, kod borbe sa kopljem kao terminatore da biješ koliko malo oduzima običan udarac, warp brzine koje prave da ne pomiljem, rade neke john wick sranja sa lukom is trelom, iste prolaze kroz stene + x-ray pogled imaju i previše mali hitbox i ja lično više puta ne mogu da ih vidim kada se stope sa okolinom. aloy se previše zaglavljuje ne može grančicu da preskoči propadam kroz mapu pa mora restart. u uncharted igrama sam mrzeo one kontejnere, sad su i ovde ubacili one kutije kao platforme, pentranje/platfromisanje je bože sačuvaj i kada ima više kompanjona onda čudovišta njih i ne registruju već vide samo tebe, ali tako je u većini modernih igara pa i nije neka zamerka.

priča je ok, ali smaraju terminatori sa auto-aimom i kada se pomeriš uvek znaju gde su i u svakom selu su žene glavne + svi NPC neprijatelji takoće i sve to mnogo smara. na ivici sam da batalim

i da čini mi se da je moj hitbox veličine thunderjaw-a, a njihov kao onaj lizzard + nema neki wow elemete i radi očajno

Back
Top Bottom