• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Horizon Forbidden West

Stigao je jos jedan dobar patch za FW. Uspeli su da povecaju dynamic rez malo i optimizovali su prikaz trave da bi smanjili foliage shimmering koji nekima smeta.

Sto se vizuelnih izmena tice:

Napokon može da se odigra kako dolikuje (dok ne izađe master rejs verzija).

Iskreno nije bilo problema sa igranjem i sa day1 patchom [koji je izasao par dana pre premijere].

NEW FEATURES

We’re so thankful for our incredibly talented community and are happy to announce that this major update includes much-requested features, including:

• New Game+
  • Ultra Hard difficulty mode when selecting the difficulty for New Game or New Game Plus
  • Reset Skills functionality within the menu
  • New functionality to apply a different look to Aloy’s armor.
  • New Rewards available in New Game+ (Weapons, Dyes and Face Paints)
  • A New Trophy Set

I buduci patch ce dodati unlocked framerate VRR mod, kao i 40fps mod.

Prva igra posle Insomniaca da podrzava 40fps.

NXGamer kaze da je novi AA za perf mod je resio sve probleme sa foliage-om. Sad je skoro kao fidelity mode, ali sa 60fps. :D

DF ce opisati ovaj patch kada se vrate sa godisnjeg.

Stvarno super izgleda posle poslednjeg update-a, svaka im čast na tome

Mogu da potvrdim, performans mod izgleda dosta bolje, prelepa igra.

Posle ghost of tsushime, nastavio sa Horizontom :D Jebote koliko su pokidali, bas prelepo izgleda sve. Lagano mogu da poredim sa CP2077 sto se tehnikalija tice. Jedva cekam da vidim sta ce uraditi sa portom za pc, da li ce mozda ubacivati RT ili neki sledeci projekat koji ce biti nexgen only. Jedino sto mi i dalje ide na zivac su facijalne animacije i shader za kozu, sa kojim sam se nekako i pomirio, jer je to neki art direction sa kojim idu. :/
Na nekih 14 sati sam u igri, imam utisak da cu utuci 200 :D

Evo i koji screen od danas.

60fps za igru da, 4k za screenshotove. Igrao sam se sa hdr podesavanjima. Malo mi je default highlight prejak, pa sam ga smanjio da ne izgori detalje.
Probah sad malo igru u svim modovima... Dakle, 30fps i 40hz vrr su užasni. A prvo sam podesio ovaj balanced (40 i vrr), i znači baš onaj prvi deo igre, kada prvi put dobiješ kontrolu nad likom, koliko je sve sporo i koliko sve izgleda tromo. Tek kada sam prebacio na perfomance iliti 60fps postala je igriva igra :D
Takođe, u prvih 2h, imao sam 2x game breaking bug, jednom onaj lik sa kojim idem se izgubio i ne može da krene cutscene jer izgleda mora i on da bude tu, a drugi put došao sam do triggera za neki cutscene (zahteva pritiskanje X na gamepadu) i uvek kada bih prišao, X bi se izgubio :D I sve tako. Morao sam 2x da restartujem last save da bih prešao to. Trenutno je verzija igre 1.18, i zaista deluje lepo, ali ne znam kako sve ovo nisu utegli još uvek :/

Da napomenem, nemam problem sa igranjem igara u 30fps, na PS4 sam prešao gomilu naslova tako, ali ovde je nekako baš upadljivo loše u tom modu.

Back
Top Bottom