• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Helldivers 2

Sony nikada nije branio takvo koriscenje PSN naloga, iako da u PSN TOS-u se navodi da igraci smeju da da koriste samo lokalni nalog.
Ala copeujes, što bi se iko uvaljivao u njihovu brljotinu, gde oni sami bez ikakve potrebe ne dozvoljavaju nalog u pola sveta i onda ti precutno dozvole kršenje tog pravila

Steam je onda krenuo da daje refundove svima iako su igrali desetine i stotine sati, a danas su zakljucali kupovinu igre u zemljama gde PSN oficijelno ne postoji. U tom spisku smo i mi.

Ja sam iz svega ovoga nekako video potvrdu 2 stvari:
- Valve je opet ispao good guy, realno nisu morali da daju refund ljudima koji su toliko uložili u igru
- Sony su opet ispali smećari
Svu u svemu, ništa novo

- Valve je opet ispao good guy, realno nisu morali da daju refund ljudima koji su toliko uložili u igru
Valve je morao zbog ove svinjarije da pregazi svoj TOS o refundaciji (ne moze refund ako si igrao igru duze od 2h). Verovatno nisu hteli da se valjaju u blatu sa ovima ili da rizikuju neku tuzbu ovako je sigurica.

Meni samo nije jasno kako ostale platforme sljakaju worldwide bez problema pocevsi od Activision/Bneta/Xboxa/EAplaya/Epica/Uplay-a/Steama itd samo je Soniju problem da posle 20 i kusur godina postojanja PSN-a prosiri isti sa 1/3 planete na WW.

Najveća fora je što je po PSN TOS-u, pravljenje PSN naloga van tvoje regije nelegalno.

Podrška Sony-u da pohapsi nezahvalne nelegalne gamere.

Sada se malo priča menja, krecu Sony fanovi posle nezahvalnih pc gejmera da krive lika iz AH.

Treba Gaben da uspostavi da igra ne smije imati drugih launchera i accounta ako se izda na Steam-u.

To tesko, za online modove ili online content svi veliki publisheri [EA, Ubi, Bethesda, Microsoft, Acti] traze da se linkuje nalog.

Doom Eternal je trazio Bethesda account na premijeri igre za igranje kampanje, mnogi su stavljali igru na Windows Defender listu zabrane online konekcije. Jesu li to ispravili kasnije?

Mislim da frka ne bi bila ovolika da je to bilo još na početku tako, da se zna da ti treba PSN nalog da igraš.

Ovde je problem što to ubacuju 3 meseca nakon izlaska, plus MNOGO PC igrača nema PSN nalog, nikada ga nije imalo niti ih zanima. Za razliku od Bethesda igara koje su na PC-u, pa 20+ godina.

+ delistovanje

Debilno skroz, i to kažem ja koji obožava igru, ovo je baš loše jbg.

Promocija tog linkovanja posle premijere nije dobro uradjena.

Na samoj premijeri igre PSN nalog jeste bio obavezan, dok su se serveri raspadali igraci nisu mogli da udju u igru dok su pokusavali da se linkuju sa PSN-om. Preko hotfixa su dodali Skip dugme.

Trebali su mnogo vise spominjati taj linking u narednim danima i nedeljama.

Promocija tog linkovanja posle premijere nije dobro uradjena.

Na samoj premijeri igre PSN nalog jeste bio obavezan, dok su se serveri raspadali igraci nisu mogli da udju u igru dok su pokusavali da se linkuju sa PSN-om. Preko hotfixa su dodali Skip dugme.

Trebali su mnogo vise spominjati taj linking u narednim danima i nedeljama.

Ovo nije tačno.

Trebalo je da bude PSN linking na launchu, ali devovi nisu uspeli da implementiraju taj deo, te je izbačen pre premijere.

Igram igru od prvog dana bukvalno, par sati nakon izlaska. Ni u jednom trenutku nikome nije izašlo "Log in with PSN". Ortak igra od samog izlaska, ono prvog minuta i nije imao to.

Treba Gaben da uspostavi da igra ne smije imati drugih launchera i accounta ako se izda na Steam-u.
Ma jok samo bi bilo lepo da od sada ubace u Steam TOS da vasa mreza/launcher sljaka worldwide da mi ne bi morali da radimo refund i valjanje po blatu sa korisnicima koji igraju vase igre.

@Wahad Jesi uzeo na premijeri 8. februara, ili par dana ranije dok su preorderi mogli da krenu da igraju od [5. feb]? Mozes videti u purchase history.

Na Eri je lik bio pricao kako nije mogao da se loguje jer skip nije postojao.

Back
Top Bottom