The skip button was added several hours after launch with a hotfix due to server load. But if you booted it up in first few hours it was mandatory to link.
Bila je priča i devovi su rekli da je PSN trebao da bude implementiran ali jednostavno nisu imali vremena plus direktiva od PlayStationa je zakasnila. Zbog toga je launchovana bez toga.
I da te zanima, ne moze se vise kupiti na Steamu u Srbiji.Ne zanima me preterano Helldivers
Pre neki dan je Tarkov pokusao da doda $250 DLC koji pali singleplayer mod, pa je pritisak javnosti to preokrenuo.
Ima jos dosta slicnih slucajeva..., neuspesno guranje premium Skyrim modova, neuspesan pokusaj dupliranja cene XBL Gold-a, battlefront i shadow of war lootbox-ovi, ceo C2077 launch fijasko...
Pre neki dan je Tarkov pokusao da doda $250 DLC koji pali singleplayer mod, pa je pritisak javnosti to preokrenuo.
Ima jos dosta slicnih slucajeva..., neuspesno guranje premium Skyrim modova, neuspesan pokusaj dupliranja cene XBL Gold-a, battlefront i shadow of war lootbox-ovi, ceo C2077 launch fijasko...
Nisu samo pokušali. Prema onome što sam ja čuo je da su prodali desetine hiljada tih paketa. Ne zato što su bili vredni toga nego su ljudi prostoPre neki dan je Tarkov pokusao da doda $250 DLC koji pali singleplayer mod, pa je pritisak javnosti to preokrenuo.
Nisu samo pokušali. Prema onome što sam ja čuo je da su prodali desetine hiljada tih paketa. Ne zato što su bili vredni toga nego su ljudi prosto
a) zahvalni igri koju igraju desetenima hiljada sati
b) pohlepni za očiglednim prednostima koje paket daje igračima a posebno likovima koji prodaju predmete jet olakšava timsko mažnjavanje sa organizovanom grupom saradnika.
Si uzeo refund?Prpa bato kad su krenuli silni refundovi...