• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

Cene polovnih Xbox One/Series kontrolera su otisle u tri lepe jos pre godinu-dve. A davati 55+ evra na nove, koji ionako ne vrede toliko (kao ni bilo koji "obicni" kontroleri), je upitna kupovina.

Ukratko, nemaju sta da traze pored 8BitDo Ultimate koji ide nov za 30 evra (ili bezicna varijanta za 50 evra).

dvqigm.png

Plus ima dve "pedalice" pozadi. :)

Ja sam za nov GP. Najbolji je feel kad ga sam ragaziš, poput novih patika.

Ne treba mi tuđ DNK. Između dugmića nečija crime scene forenzika.

Možda ovo nije popularno mišljenje ovde na forumu.

Cene polovnih Xbox One/Series kontrolera su otisle u tri lepe jos pre godinu-dve. A davati 55+ evra na nove, koji ionako ne vrede toliko (kao ni bilo koji "obicni" kontroleri), je upitna kupovina.

Ukratko, nemaju sta da traze pored 8BitDo Ultimate koji ide nov za 30 evra (ili bezicna varijanta za 50 evra).

dvqigm.png

Plus ima dve "pedalice" pozadi. :)
Je l' se ovaj kontroler ponaša u Windowsu identično kao Xbox joypad? U smislu sve radi native i nije potreban nikakav emulator?

Da, a inace postoji vise izvedbi:

- wired za Windows, Xbox One, Series X/S

- wireless za Windows, Android, iOS, Raspberry Pi

- wired za Windows, Switch, SteamOS

- wireless za Windows, Switch, SteamOS

Last edited:
Znači taj koji je i za Windows i za Switch radi na Switchu bez njhovog adaptera?

Kako na ovim malim sluskama tipa Xiaomi Buds 3t sto imaju integrisan mikrofon u njima, u igrama cujem samog sebe, tj cuje se zvuk krzljavi preko mikrofona, kao da snima zvuk preko mikrofona pa emituje na sluske, tako nekako se cuje? Kad sam na yt sve je ok, samo u igrama gde postoji chat i gde radi recording, poludi totalno i neupotrebljivo je. Da bi imao redovan zvuk moram u sound settings da disable microphone

Sto se kaze windows i bt, uglavnom naucis na tezi nacin.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Kako na ovim malim sluskama tipa Xiaomi Buds 3t sto imaju integrisan mikrofon u njima, u igrama cujem samog sebe, tj cuje se zvuk krzljavi preko mikrofona, kao da snima zvuk preko mikrofona pa emituje na sluske, tako nekako se cuje? Kad sam na yt sve je ok, samo u igrama gde postoji chat i gde radi recording, poludi totalno i neupotrebljivo je. Da bi imao redovan zvuk moram u sound settings da disable microphone
Dobro rece @darkado , windows i BT.

I kad imas 5.1 BT, desava se to, da ne moze i mic i sound.
Ako ukljucis mic, prebacuje se na handsfree da bi radilo, to je to sto cujes kao snimak.
Shit tier sound da bi radio mic.
Zato samo kad slusas yt ili iskljucis mic, sve je ok.

Dobro rece @darkado , windows i BT.

I kad imas 5.1 BT, desava se to, da ne moze i mic i sound.
Ako ukljucis mic, prebacuje se na handsfree da bi radilo, to je to sto cujes kao snimak.
Shit tier sound da bi radio mic.
Zato samo kad slusas yt ili iskljucis mic, sve je ok.
Hvalaa 👍

Back
Top Bottom