• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Iskopirase Logitech maximalno, ali dobro, svi znamo da Razor nije ni do kolena Logi-ju...
Ono što svi znamo je da lupetaš kao i inače, a čak ne znaš ni pravilno da napišeš naziv, nije RazOr već RazEr, ali od takvog stručnjaka se drugo i ne može očekivati. 😌

Daj boze, pa da moze da se cepa PT u svakoj igri

edit

i da ne zakljucaju ovako nesto samo za 5xxx seriju, lol :D

8F7SIIFjIORzOVFZ.jpg

j7nUB3yq3EZAHgXi.jpg

Video demonstracija:

Last edited:
Saros je UE5 pa izgleda i radi brutalno. Ne krivim ovde engine, vec ove cmarine lenje sto ih boli k.... Radije ne bih ni igrao igru ako treba da koristim FG, toliko mi je ogavna stvar.

Za ove nemam izgovor, svaka big budget igra mora da bude ispeglana. To ne manje cinjenicu da bi neka igra sa manje love recimo Expedition bila sto puta bolja da nije unreala. Krivim ih samo tako, hoce na mala vrata jos veci monopol da uvedu jer je fazon free dok ne napravis milion dolara profita or smt.

Pa niko ne brani i ostalim enginima da urade isto, nego ih bas i nema na istom nivou, Unreal je napravio nesto posebno i lako za koriscenje u svakom smislu, nesto sto je developerima vec godinama trebalo... a gde su ostali engini? ko da ne postoje, to govori dovoljno.
Da je savrsen, nije... ali nemam sumnje da ce u buducnosti i te mane biti ispravljene...
Takodje nesto je i do developera, jer nije da nismo vidjali Unreal igre koje rade odlicno, eto, sta fali Expeditionu kojeg pominjes?

sta fali Expeditionu kojeg pominjes?
Ne znam da li su nesto patchovali od kada je igra izasla, stuttering je bio bas primetan day 1 i hdr je bas bio krs (sto je cest slucaj kod UE).
Osim toga, igra je cesto izgledala kao da je skrpljena od kupljenih resursa.
Art style je dosta pomogao, ali meni ta igra uopste nije izgledala impresivno.

Pa niko ne brani i ostalim enginima da urade isto, nego ih bas i nema na istom nivou, Unreal je napravio nesto posebno i lako za koriscenje u svakom smislu, nesto sto je developerima vec godinama trebalo... a gde su ostali engini? ko da ne postoje, to govori dovoljno.
Da je savrsen, nije... ali nemam sumnje da ce u buducnosti i te mane biti ispravljene...
Takodje nesto je i do developera, jer nije da nismo vidjali Unreal igre koje rade odlicno, eto, sta fali Expeditionu kojeg pominjes?
Prekini da budes shill dva udisaja barem krejzi. Drugi ne postoje jer ne mogu sebi da daju taj luksuz da se dele dzabe, jer ne sisaju kineski money penis. Napravili su sranje, i posle ue3 i ue4 gde nije bilo problema (sa performansama), sad ih boli djoka jer efektivno vise nemaju konkurenciju. Vidis sablon? Kad moraju da se trude, sve je ok, kad ne moraju, jebe im se. Nadam se da ce proci kao intel kad su gurali tu filozofiju.

A Expeditionu fali da radi stabilno. Ne izgleda dovoljno dobro da radi u 4k i vrlo nestabilnih 40fps. Ima mnogo "lepsih" igara koje rade ili zakucane u 60 ili cak i 120 ali nisu ue jbg.

Ne znam da li su nesto patchovali od kada je igra izasla, stuttering je bio bas primetan day 1 i hdr je bas bio krs (sto je cest slucaj kod UE).
Osim toga, igra je cesto izgledala kao da je skrpljena od kupljenih resursa.
Art style je dosta pomogao, ali meni ta igra uopste nije izgledala impresivno.
Izgleda da su patchovali, posto sam ja relativno skoro odigrao i nikakvih problema nije bilo, apsolutno bez ikakvog stutteringa i hdr je radio normalno... meni igra izgleda odlicno, jedino sto je zahtevna, ali da se namestiti kroz opcije.

Zaboravio sam da pomenem camera micro stutter, agresivni sharpening i 30fps cutscenes, bas mi je sve to islo na zivce, igra je retko kada delovala stabilno.
Morao sam nekoliko modova da instaliram da bih dobio nesto podnosljivo. Svakako mi ta igra nije dobar primer za utegnuto UE iskustvo.

Nista od toga nisam primetio, izgleda da si prerano odigrao igru.
Jedna od boljih izvedbi Unreal engina.

Back
Top Bottom