Ono što svi znamo je da lupetaš kao i inače, a čak ne znaš ni pravilno da napišeš naziv, nije RazOr već RazEr, ali od takvog stručnjaka se drugo i ne može očekivati.Iskopirase Logitech maximalno, ali dobro, svi znamo da Razor nije ni do kolena Logi-ju...

Sasvim očekivano nastavljaš sa lupetanjem. Verovatno jer jedeš presnu hranu, pa ti nije dobro.Ae idi tamo lupetaj neke preprodavacke cene![]()

Ne znam da li su nesto patchovali od kada je igra izasla, stuttering je bio bas primetan day 1 i hdr je bas bio krs (sto je cest slucaj kod UE).sta fali Expeditionu kojeg pominjes?
Prekini da budes shill dva udisaja barem krejzi. Drugi ne postoje jer ne mogu sebi da daju taj luksuz da se dele dzabe, jer ne sisaju kineski money penis. Napravili su sranje, i posle ue3 i ue4 gde nije bilo problema (sa performansama), sad ih boli djoka jer efektivno vise nemaju konkurenciju. Vidis sablon? Kad moraju da se trude, sve je ok, kad ne moraju, jebe im se. Nadam se da ce proci kao intel kad su gurali tu filozofiju.Pa niko ne brani i ostalim enginima da urade isto, nego ih bas i nema na istom nivou, Unreal je napravio nesto posebno i lako za koriscenje u svakom smislu, nesto sto je developerima vec godinama trebalo... a gde su ostali engini? ko da ne postoje, to govori dovoljno.
Da je savrsen, nije... ali nemam sumnje da ce u buducnosti i te mane biti ispravljene...
Takodje nesto je i do developera, jer nije da nismo vidjali Unreal igre koje rade odlicno, eto, sta fali Expeditionu kojeg pominjes?
Izgleda da su patchovali, posto sam ja relativno skoro odigrao i nikakvih problema nije bilo, apsolutno bez ikakvog stutteringa i hdr je radio normalno... meni igra izgleda odlicno, jedino sto je zahtevna, ali da se namestiti kroz opcije.Ne znam da li su nesto patchovali od kada je igra izasla, stuttering je bio bas primetan day 1 i hdr je bas bio krs (sto je cest slucaj kod UE).
Osim toga, igra je cesto izgledala kao da je skrpljena od kupljenih resursa.
Art style je dosta pomogao, ali meni ta igra uopste nije izgledala impresivno.