Znas sta, ovo je dobilo toliku paznju i toliko ljudi ne znaju sta pricaju i imaju pogresno misljenje o tome, da je tragikomicno za ljudsku rasu dokle se doslo.Snimi i ti svoj video, razumes se i vec si na tjubu
Bar Steve ima muda da kaze da mu se DLSS 5 generalno svidja, a ne ko vecina youtube kanala koji se plase da kazu sta misle, jer publika misli drugacije.
Realno mozemo da kazemo da se u nekim primerima igara previse razlikuje lik od art direction-a i to je nesto na cemu se moze raditi, ali neko da mi kaze da Starfield ne izgleda mnogo bolje sa DLSS 5, onda nemamo sta dalje da pricamo... Starfield sa DLSS 5 izgleda ko da je dobio remake ili bar high res mod, koji drasticno poboljsava izgled likova.
Nema razloga tbh, samo ue5 slop ne radi perfektno bez togaStize mi za dve nedelje Red Devil 9070XT, jedva cekam da vidim FSR na delu... Vidim da je izasao novi drajver

![]()
'Night and Day Difference': Starfield Fans Defend NVIDIA DLSS 5, Finding It Transformative
A Starfield NVIDIA DLSS 5 showcase at GTC 2026 provides a much better look at the controversial tech than Resident Evil Requiemwccftech.com
Sva sreća, ima još ljudi koji imaju oči

In your face Krejzi
Moj ram je kostao 233e u decembru 2024 kada sam presao na AM5
G.SKILL 64GB Trident Z5 Neo DDR5 6000MHz CL32 KIT F5-6000J3238G32GX2-TZ5N
Sada na Iponcomp-u je 302k forinti [780 evra].
![]()
Poskupelo na ~820e
Poskupelo na ~1250e