• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware General (vesti/konferencije/glasine)

Snimi i ti svoj video, razumes se i vec si na tjubu
Znas sta, ovo je dobilo toliku paznju i toliko ljudi ne znaju sta pricaju i imaju pogresno misljenje o tome, da je tragikomicno za ljudsku rasu dokle se doslo.

Tako da sam bas hteo da opalim jedan video cisto iz inata, da zapusim usta ljudima, ali trenutno jedva uspevam da odrzim i tri od sedam yt kanala koje imam, ali ako nekad bude vremena i volje, pokrivacu i ovakve zapaljive teme.

Bar Steve ima muda da kaze da mu se DLSS 5 generalno svidja, a ne ko vecina youtube kanala koji se plase da kazu sta misle, jer publika misli drugacije.

Realno mozemo da kazemo da se u nekim primerima igara previse razlikuje lik od art direction-a i to je nesto na cemu se moze raditi, ali neko da mi kaze da Starfield ne izgleda mnogo bolje sa DLSS 5, onda nemamo sta dalje da pricamo... Starfield sa DLSS 5 izgleda ko da je dobio remake ili bar high res mod, koji drasticno poboljsava izgled likova.

Pa jeste, tako je i cinematic mod.za Half Life 2 objektivno lepsi, samo sto jbg nije.

Izjednacili su se non-X3D uz dosta vecu potrosnju i temperaturu, na ploci koja nece dobiti buduce generacije. Bolje ista nego ista, nek im ovo bude osnova za buducu genraciju.

Da, vrhunska cena, ali za nekog ko vec ima plocu i ram... a neko ko tek treba da kupi ram...
Mada cudi me da jos uvek nije pala cena starijih generacija Intelovih procesora, pratim i9-13900KF i i7-13700, njima se cena ne menja vec godinama...

Hej, hej, hej. Ne uvlačite Kojimu i DS2 u priču. Nije fer poređenje.

Rano je za takav detaljan tech info, rtx60 serija jos nije ni dobila prvi test run u TSMC-u.

Back
Top Bottom