- Reaction score
- 11,225
Super cena, ja sam pre 10 meseci uzeo za ravno 1000€.
Zero issues so far, prejak panel, da kucnem u drvo nek potraje jos 5+ godina dok ne izadje neka OLED 4K240 2000nits zverka.

Last edited:
Super cena, ja sam pre 10 meseci uzeo za ravno 1000€.
ako se ne varam, 16:9 42ka je slične širine kao 21:9 34ka.Kazu i da je 42" prevelik da se koristi kao monitor, da je 32" taman.
Iskreno ne znam, moj monitor je 34" (doduse ultrawide), i ne smatram da je prevelik uopste, tako da videcu, svakako prvo graficku uzimam, pa onda gledam monitor...
Jel ga koristis kao tv ili monitor?Super cena, ja sam pre 10 meseci uzeo za ravno 1000€.
Zero issues so far, prejak panel, da kucnem u drvo nek potraje jos 5+ godina dok ne izadje neka OLED 4K240 2000nits zverka.![]()
donekle, imam 43" tv, on je 97 cm, a monitor mi je 82cm.ako se ne varam, 16:9 42ka je slične širine kao 21:9 34ka.
ja svoj CX koristim kao monitor, samo što je na zidu, a ja u foteljiJel ga koristis kao tv ili monitor?
Monitor. Pogasio sam ikonice, black background, autohide taskbar, podesio sve da je SDR slika super, i smanjio brightness.Jel ga koristis kao tv ili monitor?
Kad se upali HDR, automatski se sve podesi OK [brightness skoci na 100].Znaci igras pc igre bez hdr-a?
i ja sam isto gurao prazan desktop, autohide i sdr, ALI, nema potrebe. jedino što sam ostavio je da se gasi screen ako je idle 5 minuta. nisam imao ni image retention.Monitor. Pogasio sam ikonice, black background, autohide taskbar, podesio sve da je SDR slika super, i smanjio brightness.
Za PC igre samo pojacam brightness, a filmove/serije gledam preko C1 Plex app-a gde mi je sve podeseno za max accurate eyecandy [SDR, HDR i DV].
PS5 je na drugom HDMI portu gde je sve podeseno za game mode.
Mozes ako vec nisi i win 11 da stavis na dark mode i internet pretrazivac.Monitor. Pogasio sam ikonice, black background, autohide taskbar, podesio sve da je SDR slika super, i smanjio brightness.
To bi bilo najbolje, da velika ponuda obori cene novim grafickama u radnji, i potencijalno cak i sledecoj generaciji krajem godine.Stavice za dzabalesku, ali niko nece hteti da uzme![]()