• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Halo Infinite

Dosta prašine u proteklih par dana, apsolutno na svim mrežama hiljadu dokaza, evo ukratko šta se dešava i ko šta objavljuje a ko ne objavljuje, tj ćuti lol. U 7 počinje event. Kažu da će download biti dostupan na početku eventa odmah. Kontam da će startovati sa nekim CGI-em ili šta već.

- No denial from 343
- Jeff Grubb confirming it
- Tom Warren tweeting "Did someone ruin Master Chief's birthday present?"
- Multiple Halo insiders confirming it (some hedging their bets though)
- Every MS employee and Halo influencer is magically logged in on their "Home" screen with their privacy settings changed
- Scraped server data shows season 1 starting November 15th, and an in-game event running from Nov 23rd – Nov 29th
- People getting their Halo Infinite rewards starting last night
- Pringles countdown
- Google countdown
- Esports Arena twitter "accidentally" tweeting it comes out today
- Dr. Disrespect tweeting that he's streaming it today
- Halo Waypoint updated today
- Store metadata setting the release date to the exact start of the Xbox event
- It's Halo's 20th anniversary
- Joe Staten saying they may have something very special for the anniversary
- Microsoft already presented the idea of releasing MP first and SP later
- Weird stuff with the release date on Xbox store page
- Xbox Twitter deleted itself on Friday right after the rumor came out
- We all know MP has been basically ready for a while now

Da se nastavi online ritual koji traje poslednjih 14 godina.

Sa izlaskom novog Halo, pusta se Halo.

Ja kao po obicaju, kasnim 13 godina. Limitirao sam se PCjem. :/

Drago mi je sto nije genericno tipa Ubisoft open world sa gomilom s*** po mapi i prenacickano svim i svacim.. ovde kazu svaki side quest ima neki smisao gde resavajuci njega dobijas neke stvari vozila, oruzja itd za dalji napredak..

Ceo launch trailer je sastavljen iz misija koje su bile u previewu i te oblasti. Baš me zanima šta ima još pored toga.

Fazon bi bio ono, tri misije i par sajd misija i kao, stay tuned, more content coming February 2022

:D

Ceo launch trailer je sastavljen iz misija koje su bile u previewu i te oblasti. Baš me zanima šta ima još pored toga.

Fazon bi bio ono, tri misije i par sajd misija i kao, stay tuned, more content coming February 2022

:D
Mogao bi da odradiš video na EDJU KET - HALO SERIJAL top lista baš me zanima kako bi poredjao

Planiram da uradim ovih dana recap storya, ali nemam gameplay za sve igre pa me to smara malo.

Jbg meni svaki Halo vezan za neki životni period i kada sam ih igrao

Halo CE, zbog toga sam kupio Xbox konzolu i igrao na 14" nemačkom TV-u iz 80tih. Stajao na podu a ja sedeo na dupe na 20cm ispred njega. Sećam se da smo u Grčkoj kada sam uzeo u Atini Xbox, vratili se u hotelsku sobu i igrali neizmenično Halo i Def Jam FFNY, to su jedine dve original igre koje sam kupio tada. Oduvek ću emotivno biti vezan za njega kao prvi i najbolji Halo zbog svega.

Halo 2, to bilo u srednjoj, izašao kada sam bio druga godina valjda, imao šest kečeva na polugođu. Nisam smeo kući da se igram pa sam otišao kod ujaka i tamo ga prešao za jedan dan bukvalno. Nisam ustao dok nisam završio igru. Još uvek nije zvanično izašao kada sam ga igrao, nego je izašao neki pre-release French build i to sam igrao, sa sve francuskim glasovima. Kada se završilo na kraju sam bio FUUUUUCK hoću još! Trebala je da bure Arbiter priča celokupno ali se to raširilo i na trojku tako da mi je ono šta je prikazano u dvojci bilo do Reacha najbolji Halo.

Halo 3, nisam imao Xbox 360 tada a toliko sam ga hteo i živeo sam u BG-u radio sve i svašta. Radio jedno vreme u Virtual Shopu i tamo bile par raspadnute RROD konzole, osposobili smo jednu sa serviserem, ja povezao na TV-u i igrao dok nema mušterija. Tako prešao celu igru. Mozda mi zbog toga nije ostala u nekom najlepšem sećanju iako svi kažu da je ovo najbolji Halo, meni nekako nije ne znam.

Halo Wars - Meni je bio jako kul kada je izašao imao sam ga na Xboxu i igrao ga, smaralo me što je u 30fps strateija ali šta sad. Priča je pre svega, tj pre keca se dešava, tako da je baš kul i zanimljivo za svakoga ko hoće da vidi kako se ratovi odvijali u univerzumu. Mada ono, nije mi ni do kolena ni jednoj drugoj Halo igri jbg.

Halo Reach mi je najbolji Halo, po mom mišljenju, zbog cele priče koja je mračnija od svega u serijalu, zbog svega kako su preneli patnju na Reachu i apsolutno svakog elementa igre i sitnih detalja koje postoje u njoj. Mislim ima ih u svakoj igri ali ovde je baš izraženo. Kraj je nenadjebiv, tj kulminacija svega. Jbg kažu da se razlikuje od knjige ali ja je još nisam pročitao/odslušao

Halo ODST nisam još uvek završio. Gameplay me odbija i taj cartoonish style, iako mi se atmosfera sviđa, a kažu da je i soundtrack dobar. Prešao sam samo tri nivoa na Legendary i nisam kompetitivan da sudim jbg.

Halo 4 - ovde je krenuo downhill jer koliko se sećam npr priče iz prva tri, toliko ne pamtim 4 i 5 iako sam ih odigrao godinama posle njih. Sećam se da je igra izgledala prelepo na X360. To je jedini Limited Edition koji sam zadržao. Tada smo se igrali stalno sa društvom na Xboxu, bilo nas fazon 15 koji smo konstantno igrali, kampanju u 4 igrača, multiplayer u 12 igrača, bila je baš ludnica u svakom pogledu. Meni drag zbog drugih stvari koje nisu fokusirane na samu priču igre, npr to da kada je igra izašla sam bio u dugoj vezi. Devojka je znala da izlazi Halo u petak i fazon u četvrtak mi rekla, ej znam da ti izlazi halo, neću da te cimam dva tri dana, uzmi uživaj u igri i kupila mi grickalice i zajebancije :D. Ahh good ol' times. Ovo mi je inače Halo koji mi je najmanje u sećanju po priči i svemu, ali sećam se da me grafički oduševio tada.

Halo 5 je već bilo ono, čekao sam ga najviše zbog kampanje, onda je izašao i malo se razočarao kako se priča razvija. Očekivao sam epski duel Lockea i MCa a ono dobio sam kurac jedan veliki. Priča je okej kada se pogleda posle par godina, Cortana je ono katalizator svega što je kul, ali ono.... Mada ovde sam najviše sati utrošio u MP-u i baš je ono next level bio. Jeste da to nije bio old Halo feel, ali ta nova meta je bila odlična i baš je bio kompetitivan.

Halo Wars 2 mi je savršen. Halo Infinite se direktno nastavlja na Halo Wars 2, a ta igra ima jednih od najboljih cinematica u industriji. Znači prosto su neverovatni kako su dobro odrađeni. Pogeldaj ih ako te ne mrzi @JackRaid04

Dakle moje lično mišljenje

Halo Reach > Halo 2 = Halo 1 > Halo 3 > Halo 4 = Halo 5

Ako računamo strategije

Halo Rearch > Halo 2 = Halo 1 > Halo 3 = Halo Wars 2 > Halo 4 = Halo 5 = Halo Wars

Twin Stick shotere nisam računao jbg ali oba su baš odlična, makar meni.

A da, ovo su "skoro" svi Live Action trailers koji su izašli do sada.

Halo Landfall je režirao Neil Blomkamp inače, on ide prvi.

Za svaki Halo sam bio neverovatno hajpovan kada je izlazio. Za Halo 2 nisam spavao bukvlano niti išao u školu da bih ga igrao. Halo 1 sam nasukao sate i sate kako na Xboxu tako kasnije na PC-u i u Multiplayeru. Halo 3 sam toliko hteo da igram, ali kada sam ga napokon igrao dve godine nakon izlaska mi nekako nije bilo to to, verovatno zbog cele atmosfere tada. Halo 4 i Halo 5 praktično nisam spavao dok nije izašao, jedva sam čekao da svane da mi dođe kopija i da bih igrao. Za Wars nisam bio baš toliko hajpovan ali kada sam ih igrao sam apsolutno uživao pogotovo u dvojci.

Inače, što se tiče Infinite i ljudi koji nisu odigrali Halo Wars 2, tj verovatno niko sem mene :D igra se kao što rekoh direktno nadovezuje, tj skoro 99% sigurno. Bilo je fazon 7 halo ringova raspoređeni po galaksiji, ali u Halo Wars 2 se napravio još jedan jer je u trojci Master Chief uništio onaj jedan ring, i on se zove Installation 04c. Na kraju Halo Wars 2 Atriox koji se tu prvi put pojavio, naređuje da, pre nego što se ring pozicionira, da se prebaci sve banished jedinice ili makr koliko mogu na Halo Ring. Mislim okej ne na kraju ali fazon pred kraj i sada poslednjih par misija, ti pokušavaš da sprečiš Banished, koje ćeš da tepaš u Infinite, da se nakače na Installation 04c, tj taj novi ring.

Fora je što se u toku kampanje uništava deo tog ringa, u Halo Infinite je jedan deo ringa isto uništen, baš pred tog jumpa na mestu gde treba da stoji u galaksiji. Na ringu su Banished i ne mogu da stignu tu nikako sem da su se već nakačili na njega kada je izašao iz proizvodnje, tj u toku Halo Wars 2.

Isto tako, traži se jedan spartan i jedan AI, e sada možda je onaj mnogo loš baja sa još lošijim texturama iz Halo Infinite CGI-a pomešao malo spartance, jer u Halo Wars 2 pobegne jedan spartanac sa jednim AI-em, ali to nije Master Chief jer on nije bio tu, nego Jerome-092 i njegov AI Isabel (ISA-1307-2). Inače Jerome 092 je isto Spartan II klasa, kao i Master Chief, tj on je još pored MC-a i još dvojice kao najveći badass u franšizi.

Tako da skoro sigurno je taj Installation 04c ring iz Halo Wars 2 ustvari Zeta Halo u Halo Infinite. Jer ih ima Banished, jer ih ima Marinci i ODST jedinice, a one su jedino tu ostale iz kampanje koje prelaziš u Halo Wars 2, nema kako drugačije da se teleportuju tu. bukvalno.

Olomio post, nisam ni sumnjao, sad ću detaljnije da ispitam ove kasnije HALO igre posle Reach to ne znam ništa. 3 i Reach su me najviše privlačili al eto nisam uzeo tad X360 imao već Wii i PS3...

drugi xbox 360 koji sam uzeo je bio rrod-ovan, pekao sam ga u rerni da proradi par puta nedeljno. stajao mi je tako skroz otvoren na podu sa nabudzenim ventilatorom na gpu-u, toliko je bio bucan da sam koristio slisalice...tako sam presao igru na 32" crt sony wegi. eto to mi je jedno secanje na halo 3.

da ms ne izbacuje igre za pc halo bi bio razlog za kupovinu konzole, ne gears, ne forza...halo.

Meni je halo 5 bio razlog da vise nikada ne kupim xbox konzolu. 😂
A infinite me za sada ubedio da skinem pirata. :)

Back
Top Bottom