• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Halo Infinite

Imam Friend Code za Halo Infinite za Technical Test ovog vikenda, tj od četvrtka do ponedeljka traje.

Ako neko planira da igra na Xboxu, neka mi javi.

Ja wahadee [emoji847]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Čodi mogu da ti dam, ali znam da ćeš uključiti i isključiti posle pet minuta jer ono, trenutno igraju samo veterani u test plus igra se protiv PC igrača, baš je hardkor.

plus svi pričaju engleski :(

Čodi mogu da ti dam, ali znam da ćeš uključiti i isključiti posle pet minuta jer ono, trenutno igraju samo veterani u test plus igra se protiv PC igrača, baš je hardkor.

plus svi pričaju engleski :(

Aaa to je samo MP znaci...nema kampanje.... Ne treba mi onda. Inace kada bih se malo angazovao obrisao bih pod sa tim veteranima.

Prošle nedelje se žalili da sa 3070 im nije okej radilo, na forumima, ovog vikenda ja cepam na med u 1080p locked 60 BTB sa 24 igrača!

Svaka im čast.

jupi imamo sad i zenske marince...
gameplay izgleda odlicno ali graficki nista specijalno, generalno izgleda kao xbox one igra.

Skoro sve halo igre su imale female marines, a reach i female spartans.

Jedna ili dve igre ih nisu imale

Sent from my iPhone using Tapatalk

milsim da nijedna igra nije imala zenske marince. spartance, pilote itd da ali ove obicne gruntove ne.

Nope, Halo 2-3-4 ODST Reach su imali zenske marince, kec i pet ne. Evo sada sam gugkao jer ih se secam, ne znam kako si ih ti propustio

Dobra je... za cross gen igra koja treba raditi na base VHS Xbox One, izgleda sasvim OK
Jedina zamerka sta franshiza nije evoluirala od Combat Evolved (no pun intended :) ) Igra se bukvalno kao i prvi deo. Neprijatelji, kretanje, floating skok, okruzenje, letilice... sve je isto.
Neznam zasto nikada ni su pokusali da promene styling.. Mozda Master Chief koji nije na prstenom nego u urbanoj sredini. Bez svog oklopa, sa vise stealth elemenata, Vise melee, sa neprijateljima koji otskacu od njihova poznata formula na grunts n elites.... neznam mozda third person elementima. Skriptovane akcione scene.... nesto, nesto sto bi delovalo kao nova igra drugacija od Combat Evolved.

Dobra je... za cross gen igra koja treba raditi na base VHS Xbox One, izgleda sasvim OK
Jedina zamerka sta franshiza nije evoluirala od Combat Evolved (no pun intended :) ) Igra se bukvalno kao i prvi deo. Neprijatelji, kretanje, floating skok, okruzenje, letilice... sve je isto.
Neznam zasto nikada ni su pokusali da promene styling.. Mozda Master Chief koji nije na prstenom nego u urbanoj sredini. Bez svog oklopa, sa vise stealth elemenata, Vise melee, sa neprijateljima koji otskacu od njihova poznata formula na grunts n elites.... neznam mozda third person elementima. Skriptovane akcione scene.... nesto, nesto sto bi delovalo kao nova igra drugacija od Combat Evolved.

What? Jesmo li mi igrali iste igre i sada gledali isti trailer?

Sve ovo je tebi “igra se isto”?

Igra se isto i Halo i FIFA svih godina. Gamepadom i prstima jbg.

Nope, Halo 2-3-4 ODST Reach su imali zenske marince, kec i pet ne. Evo sada sam gugkao jer ih se secam, ne znam kako si ih ti propustio

Ne secam se da sam ih primetio bukvalno ni u jednoj igri, mozsa odst.

Ovo je neki povratak korenima ali evolucija u odnosu na halo 4 i 5 koji su ipak bili dosta linearniji.

What? Jesmo li mi igrali iste igre i sada gledali isti trailer?

Sve ovo je tebi “igra se isto”?

Igra se isto i Halo i FIFA svih godina. Gamepadom i prstima jbg.

Sve sto kaze covek je u pravu, ne znam sto toliko branis ovu igru, od prvog dela mehanika kretanja, pucanja sve je identicno.. to oce covek da kaze pored jos ostalih stvari koje nisu evoluirale a mogle su vremenom, kad ukljucim Halo 5 i Halo 1 sem grafike, identicno se igra i ponaasa

Ahaha

Ne branim ja igru, prvi sam je kritikovao kada je najavljena, ali gameplay nikako nije isti lol. Čekaj, imaš graple hook, imaš afterburnere, imaš pun kurac zajebancija i dosta si mobilniji nego ranije. Možeš bukvalno rda radiš šta želiš na mapi. Plus ono najbolje u svemu je što pucanje nije isto. Ono znam jer sam već igrao MP :D i to se drastično razlikuje od svakog Halo naslova, najviše od keca lol

Plus kako se Halo 1 i Halo 5 ne ponašaju drugačije pobogu! Pa Halo 5 je najviše pljuvan što je pokupio stvari iz CoD-a što se tiče same mehanike krretanja i pucanja i nišanjenja i kako se spartanac kreće :D

Mislim nemam pojma odakle imate ovoliko bisera da ih prosipate....

Modernizacija Halo naslova je počela sa četvorkom, preko petice, koja je dočekana na nož baš zbog toga, ali zato je MP bio najbolje prihvaćen jer je podsećao sve samo ne na Halo igru, a znaš zbog čega? Baš zbog te gameplay mehanike koja je bila brža i dinamičnija nego ranije.

U svemu ovome fora je što 343i pokušava da se vrati korenima ali evoluira gameplay zbog toga što je sa 4 i 5 mnogo otišao daleko i bilo je neprihvaćeno od core publike, ali sve svoje ideje iz 4-5 su preneli ovde u smislu add-ons i abilities što je odlično.

EDIT: Halo 1,2,3, ODST, Reach su imali jako sličnu mehaniku, ako ne i istu. Halo 4 i 5 su se udaljivali, sve više i više.

EDIT2: Mislim vidi, ljudima je isti Doom i recimo Call of Duty ono.... ista mehanika nišaniš i gađaš neke koji se kreću ispred tebe, sve to razumem, fazon je koliko samo si spreman da vidiš i prihvatiš razlike, a koliko da zažmuriš na sve i to je to. Manje razlike imaš između prvog i poslednjeg Call of Duty-a nego između Halo 1 i Halo 4 recimo.

EDIT3: A i valjda je fora da se ceo general vibe zadrži u igrama, a ne da igraš Halo Combat Evolved, onda Halo The Last of Us, pa onda Halo Spiderman... mislim ono.....

Last edited:
Ahaha

Ne branim ja igru, prvi sam je kritikovao kada je najavljena, ali gameplay nikako nije isti lol. Čekaj, imaš graple hook, imaš afterburnere, imaš pun kurac zajebancija i dosta si mobilniji nego ranije. Možeš bukvalno rda radiš šta želiš na mapi. Plus ono najbolje u svemu je što pucanje nije isto. Ono znam jer sam već igrao MP :D i to se drastično razlikuje od svakog Halo naslova, najviše od keca lol

Plus kako se Halo 1 i Halo 5 ne ponašaju drugačije pobogu! Pa Halo 5 je najviše pljuvan što je pokupio stvari iz CoD-a što se tiče same mehanike krretanja i pucanja i nišanjenja i kako se spartanac kreće :D

Mislim nemam pojma odakle imate ovoliko bisera da ih prosipate....

Modernizacija Halo naslova je počela sa četvorkom, preko petice, koja je dočekana na nož baš zbog toga, ali zato je MP bio najbolje prihvaćen jer je podsećao sve samo ne na Halo igru, a znaš zbog čega? Baš zbog te gameplay mehanike koja je bila brža i dinamičnija nego ranije.

U svemu ovome fora je što 343i pokušava da se vrati korenima ali evoluira gameplay zbog toga što je sa 4 i 5 mnogo otišao daleko i bilo je neprihvaćeno od core publike, ali sve svoje ideje iz 4-5 su preneli ovde u smislu add-ons i abilities što je odlično.

EDIT: Halo 1,2,3, ODST, Reach su imali jako sličnu mehaniku, ako ne i istu. Halo 4 i 5 su se udaljivali, sve više i više.

EDIT2: Mislim vidi, ljudima je isti Doom i recimo Call of Duty ono.... ista mehanika nišaniš i gađaš neke koji se kreću ispred tebe, sve to razumem, fazon je koliko samo si spreman da vidiš i prihvatiš razlike, a koliko da zažmuriš na sve i to je to. Manje razlike imaš između prvog i poslednjeg Call of Duty-a nego između Halo 1 i Halo 4 recimo.

EDIT3: A i valjda je fora da se ceo general vibe zadrži u igrama, a ne da igraš Halo Combat Evolved, onda Halo The Last of Us, pa onda Halo Spiderman... mislim ono.....
A deluje nekako slicno jebes ga...

[emoji849][emoji52][emoji58]

Mi nemamo Halo Master Chief Collection temu?

Sve u svemu.... Igram Reach ponovo, tj da završim na Legendary. Ostale mi još dve misije. Svaki put kada uključim se oduševim kakvu su atmosferu uspeli da naprave. Totalni drugi vajb od Halo igara gde je Master Chief... Svi likovi, progresija priče kroz nivoe, cela patnja celog Reacha na svakom koraku, atmosfera, muzika, gluma... Baš su sabili. Jako mi je krivo što nema još neka ovakva igra u serijalu. ODST nije ni približno sličan niti udara tako kao Reach.

Stvarno se nadam da će u Infinite, ako ga već zamišljaju kao platformu gde će da se razvije Halo onako godinama, da će ubaciti nešto vezano za Reach eventually....

Halo_ The Master Chief Collection 11_1_2021 2_32_54 AM.png

Back
Top Bottom