• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Halo Infinite

Done. Mandatory pic posle završetka.

Halo_ The Master Chief Collection 11_1_2021 6_41_27 AM.png

Epic kampanja, epic igra. Početak svega. Ovih dana ima da uzmem da završim The Fall of Reach, imam i na telefonu a i na kompu.

Btw, ova slika je godinama nakon kampanje u Reachu, sve je sravnuto sa zemlje, znači da je Reach Habitable... tj našao sam dok sam kuckao na netu, naravno da ima Reach Wiki i sve lepo piše

A scouting team arrived on Reach to see the true damage to the planet in November 2553, and prepare the planet for reterraforming.[17] By 2589, Reach had gone through re-terraforming and it was restored to a habitable state, with new human colonists re-settling the planet.[18] In 2610, at least the city of New Alexandria had been re-settled

odslusao sam fall of reach pre igre i to mi je donekle upropastilo igru, uopste ne moze da se poredi koliko je prica iz knjige vise epic od onoga u igri...ni 10% nije prikazano.
generalno koliko su mi knjige poboljsale i prosirile taj univerzum toliko su me i zeznule jer svaki put bi ja ocekivao neke stvari i svaki put toga ne bi bilo u igrama, ili bi ovlas presli preko toga.

Jbg, moglo se pretpostaviti, dobro je što sam ja sve odigrao pre nego što ću slušati. Ono što nema u igrama a ima u Fall of Reachu je detaljno objašnjenje kako se Spartanci "prave" i sve to, koliko znam, to je valjda u toj knjizi...

Inače, mene najviše zanima da objasne Forerunnere i sve vezano za njihove Guardianse ostala govna oko toga. Jer mi se uopšte ne sviđa kako su objasnili u Halo 5, tj kako su ukenjali i prekomplikovali a mogli su mnogo bolje da odrade.

EDIT: U New Alexandria na Reachu se pojavljuju ženski marinci xD hteo da snimim i zakačim ali me mrzelo xD

EDIT2:

EDIT3: https://www.youtube.com/user/HaloCanon

Nisam gledao ali mi baš sada ispao na YT-u pa ću overiti kanal

Last edited:
jbt ima 10god od kad sam sve citao...verovatno je bio fall of reach ali da, ceo taj spartan program je detaljno objasnjen, kako je izabran john itd itd, mimo toga cela ta borba ze reach je dosta bolja u knjizi, desava se rat u orbiti i na reach-u...posto raach dodje kao poslednje uporiste pre zemlje.
btw. u igri uopste nisu spartan 2 nego verovatno 3 ili 4, znaci mnogo gora, jeftina varjanta master chieff-a. jedini spartan 2 u toj grupi je onaj veliki zeleni lik sa brkovima, jorge, zato ga halsey i prepoznaje, spartan 2 je njen program i ona njima dodje kao majka.

Sve u svemu.... Igram Reach ponovo, tj da završim na Legendary. Ostale mi još dve misije. Svaki put kada uključim se oduševim kakvu su atmosferu uspeli da naprave. Totalni drugi vajb od Halo igara gde je Master Chief... Svi likovi, progresija priče kroz nivoe, cela patnja celog Reacha na svakom koraku, atmosfera, muzika, gluma... Baš su sabili. Jako mi je krivo što nema još neka ovakva igra u serijalu. ODST nije ni približno sličan niti udara tako kao Reach.

Stvarno se nadam da će u Infinite, ako ga već zamišljaju kao platformu gde će da se razvije Halo onako godinama, da će ubaciti nešto vezano za Reach eventually....

I meni je Reach najbolji ako moram da biram, unikatna igra u serijalu.

jbt ima 10god od kad sam sve citao...verovatno je bio fall of reach ali da, ceo taj spartan program je detaljno objasnjen, kako je izabran john itd itd, mimo toga cela ta borba ze reach je dosta bolja u knjizi, desava se rat u orbiti i na reach-u...posto raach dodje kao poslednje uporiste pre zemlje.
btw. u igri uopste nisu spartan 2 nego verovatno 3 ili 4, znaci mnogo gora, jeftina varjanta master chieff-a. jedini spartan 2 u toj grupi je onaj veliki zeleni lik sa brkovima, jorge, zato ga halsey i prepoznaje, spartan 2 je njen program i ona njima dodje kao majka.

Da da, to za spartance znam, mislim nisam čitao ali kroz druge videos.

Btw našao sam sve audiobookove i evo pravim kolekciju, pa ko hoće neka kaže. Ima 31 audiobook ukupno, 10gba. Da ne pričam što ima još tona grafičkih novela lol

Kako drugačije!

Ko je ovaj nub što komentariše igru pored Alexa?

Lik kaže, kao da su uzeli sve iz Dooma lol. Čekam da kaže, kao, kompilacija svega šta je bilo u Halo igrama do sada, a on kaže kompilacija svega dobrog iz Dooma :D. Sav abilities, sem grappling hooka su bili deo Halo Reacha još davne 2010... Booster/Dodge je bio u Halo 4 2012 godine, nisam siguran za Reach

Lik je doprineo ničemu ovoj analizi pored Alexa.

hocu ovakav xbox

4LB9fy4.jpg

nema veze sa halom ali eto palo mi sad na pamet

Zašto daju da igraju nekome ko ne ume da igra, jao.... pa je l im nije dovoljno bilo što im kenjali za multiplayer preview nove mape.....

Leakovalo je juce i prekjuce da ce se sutra izbaciti Halo Infinite MP.

Nasli to i u kodu u ostalim sranjima. Sutra je 20godisnjica Halo CE igre.

Videcemo da li ce biti tako

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom