• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Halo Infinite

poceo igru, totalno sam zaboravio ali pc port je shit. ne regustruje xbox 360 dzojped pa sam morao da izvadim ds4, crashovala je konstantno dok nisam instalirao najnovije drajvere, sada crashuje posle odredjenog vremena jer ima memory leak, imam 32gb...sad sam izasao u halo svet, otvorila se mapa i fps je bas nestabilan, ono na sve strane...razmiljam se da batalim igru i igram nesto drugo. steta.
Ja sam ga igrao dosta, sve bilo kako treba, samo prestao zbog drugih igara. Neki dan malo probao opet. Nastavljam kad budem sastavio komp. Isto imam 32gb i mislim da sam gurao na max podesavanja u 2k ako se ne varam. Igram gamepass verziju.

ovo je obican chodex, graficka je 1080, 1080p i sve na high radi bas nestabilo, tako je i u df klipu, 30fps animacije likova itd

ovo je obican chodex, graficka je 1080, 1080p i sve na high radi bas nestabilo, tako je i u df klipu, 30fps animacije likova itd
I ja sam na 1080ti. Ne znam sta je bilo na 30fps, ali nisam imao kresovanja, radilo je kul. Zaboravih dokle sam stigao doduse :D

yeah ovo je obican 1080. igra je radila okish dok nisam dosao do open worlda.

Posle velike runde Microsoft otkaza koja je zakacila i 343 Industries [i odlaska sefa igre koji je nedavno dosao u studio da vodi SP development], stigao je novi rumor da ce 343i postati tim koji ce samo nadgledati rad drugih eksternih studija koji rade na novim Halo igrama.

Odigrao jedno 3-4 sata, meni je iskreno do jaja igra, baš mi se sviđa ovaj svedeniji open world gde imam osećaj kao da sve vreme igraš jednu dugu misiju.

Jedino su performanse malkice problematične u smislu da FPS ume baš da padne a deluje mi da podešavanja grafike ne pomažu previše. Ali igram i ne žalim se, stavio sam FPS limit na 75 da ne varira previše i to je to a resolution scale na 80% mada mi deluje da radi isto kao i u full 4K.

Zavrsih juce Halo Infinite kampanju (normal difficulty) na XSS-u.

Imao sam po prvi put 3 crasha i jedan hard crash gde je cela konzola bila neodzivna, da sam morao na dugme da je gasim.
Tehnicki, igra je radila na 60fps, sa manjim padovima (ima ingame fps counter). Cudo za toster.

Ovo je prvi put da uopste igram Halo igre, ali moram da kazem da sam bas igrao kao lud.
Borba je bas dobra i stvarno sam morao da naucim kako da pridjem grupama.
Prica i voice acting mi je bio zanimljiv (nisam samo udarao skip).

Na kontroleru je bas tesko odraditi brzo promenu sa dash/scan/grappling hook, jer je kombinacija na dpadu right-up itd, tako da veca tezina od normal bi mi ubila zabavu.
Bogami su me ubijali. Imalo je par bullshit momenata, kada me je kao ubila granata ili me nesto oneshot-ovalo a ne znam sta ali uglavnom, smrti su bile fer i posledica ili mog kurcenja ili lose procene.

Oni sa onim plasma macevima, me neodoljivo podsecaju na space pirates iz Metroid Prime-a.
I oni Hunteri, jebo ih patak. Uvek idu u paru, retko sam mogao da im pridjem sa ledja, dash ne uspeva, cloak slabo, ma uzas.

Sve u svemu, kampanja za mene fenomenalna.

Imao sam po prvi put 3 crasha i jedan hard crash gde je cela konzola bila neodzivna, da sam morao na dugme da je gasim.
Tehnicki, igra je radila na 60fps, sa manjim padovima (ima ingame fps counter). Cudo za toster.

Ovo je prvi put da uopste igram Halo igre, ali moram da kazem da sam bas igrao kao lud.

Na kontroleru je bas tesko odraditi brzo promenu sa dash/scan/grappling hook, jer je kombinacija na dpadu right-up itd, tako da veca tezina od normal bi mi ubila zabavu.
Bogami su me ubijali. Imalo je par bullshit momenata, kada me je kao ubila granata ili me nesto oneshot-ovalo a ne znam sta ali uglavnom, smrti su bile fer i posledica ili mog kurcenja ili lose procene.

Oni sa onim plasma macevima, me neodoljivo podsecaju na space pirates iz Metroid Prime-a.
I oni Hunteri, jebo ih patak. Uvek idu u paru, retko sam mogao da im pridjem sa ledja, dash ne uspeva, cloak slabo, ma uzas.

Hehe, Sword Elites su stariji od Space Pirates :))

Hunteri su goveda, noćna mora su na Heroic i Legendary. Najviše jedu govna u ODST.

Sada kada si završio to, baci se na ostale, jer su svi bolji od Infinite, makar po razvoju priče i environmenta i generalne atmosfere.

Meni je taj izbor opreme na joypadu baš glupo odrađen, bukvalno sam se tek pred kraj igre delimično navikao.

Ali ovako generalno odlična igra, baš mi je legla.

Hehe, Sword Elites su stariji od Space Pirates :))

Hunteri su goveda, noćna mora su na Heroic i Legendary. Najviše jedu govna u ODST.

Sada kada si završio to, baci se na ostale, jer su svi bolji od Infinite, makar po razvoju priče i environmenta i generalne atmosfere.
Ma znam da je tako. Nego sam ja fan Metroida, pa zato 🙂

Hocu, bas hocu. Veliki moj propust.

Posto nemamo temu za Halo, samo za infinite, moram ovde.

Odigrao sam Halo CE anniversary edition, sa master chief kolekcije.
krecem ispocetka.
U igri ima instant menjaje grafike sa og xbox na remaster..

Neverovatna igra. Igrao sam je dosta sa og xbox grafikom i vidi se da je xbox bio najjaca graficki konzola, te generacije.
Posle sam prebacio na remaster grafiku, jer igra zeli da ti je stalno ukljucena baterijska lampa i jako je mracna.

Shotgun je OP.

Malo me smaralo sa onim ventovima i voznjom automobila da bezis na kraju, zabagovala mi se igra skoro sat vremena sam izgubio. Psovao sam joj familiju i poreklo.
Ali ne kvari utisak. Da sam ovo igrao u to vreme, bio bih u raju, ne znam sta drugo da kazem. :(

@Wahad Mala pomoc oko nastavka da ne guglam. Osim da idem po redu, gde hronoloski i kako treba da igram reach i onaj odst?
U kolekciji je Reach stavljen prvi, verovatno zato sto je hronoloski prequal Halo 1 a odst je nastavak Halo 3 cini mi se?

Reach se dešava ranije, ali ga možeš odigrati izmedju odsta (posle trojke) i četvorke.
Neverovatan je bio kec u to vreme, mada ga ja bez frke igram i danas.

Posto nemamo temu za Halo, samo za infinite, moram ovde.

Odigrao sam Halo CE anniversary edition, sa master chief kolekcije.
krecem ispocetka.
U igri ima instant menjaje grafike sa og xbox na remaster..

Neverovatna igra. Igrao sam je dosta sa og xbox grafikom i vidi se da je xbox bio najjaca graficki konzola, te generacije.
Posle sam prebacio na remaster grafiku, jer igra zeli da ti je stalno ukljucena baterijska lampa i jako je mracna.

Shotgun je OP.

Malo me smaralo sa onim ventovima i voznjom automobila da bezis na kraju, zabagovala mi se igra skoro sat vremena sam izgubio. Psovao sam joj familiju i poreklo.
Ali ne kvari utisak. Da sam ovo igrao u to vreme, bio bih u raju, ne znam sta drugo da kazem. :(

@Wahad Mala pomoc oko nastavka da ne guglam. Osim da idem po redu, gde hronoloski i kako treba da igram reach i onaj odst?
U kolekciji je Reach stavljen prvi, verovatno zato sto je hronoloski prequal Halo 1 a odst je nastavak Halo 3 cini mi se?

Sva sreća pa sam odradio recap cele priče na YT :D

Po tim videoima vidiš šta se kada dešava. Ovde nisam uključio manje igre i jedan deo iz Halo 4, možda i jesam, ne sećam se.

Halo Reach je za mene pinnacle old school halo igara. Ali kada si ga već sada preskočio. Igraj ga posle trojke. ODST možeš pre trojke a posle dvojke.

Između trojke i četvorke ima pauza u priči od par godina, tako da eto nije direktno povezano kao reach 1 2 odst i 3. Trojka je trebala da bude poslednja u franšizi, but moneyz.

Odigraj i strategiju, Halo Wars, to je pre Reacha, Halo Wars 2 se dešava neposredno pre Infinite btw.

Halo CE je epic igra u svakom smislu, Reach mi je najbolja, ali najepic je CE.

EDIT: Vidim tek sada da ti Bojan napisao isto za Reach :D

Konačno sam se našao u prilici da igram Halo V, jedini deo koji nisam igrao jer nisam imao kako do sad.

Kampanja mi se generalno sviđa i što se tiče gameplaya i atmosfere i koncepta generalno. OK možda su dijalozi malo nestandardno tupavi u nekim prilikama ali sve je to prihvatljivo za ovakav tip igre.

Ono što ne kapiram je da mi je u sećanju ostalo da je igra bila dočekana na nož generalno a sad kad pogledam nije da su reviewi bili loši pa ne znam odakle hejt ka igri ili se ja tripujem da je bilo tako.

Halo 5 jedina halo igra koju nisam zavrsio.
Ukinuli su lokalnu co-op kapmanju,prica je bila sranje i generalno je igra imala toliko genericki osecaj random FPS-a da me sad pitas 90% stvari se ni ne secam iako sam dogurao prilicno daleko u kampanji.

Halo 5 jedina halo igra koju nisam zavrsio.
Ukinuli su lokalnu co-op kapmanju,prica je bila sranje i generalno je igra imala toliko genericki osecaj random FPS-a da me sad pitas 90% stvari se ni ne secam iako sam dogurao prilicno daleko u kampanji.
E da to za local co-op se sećam da sam se i ja iznervirao što su izbacili...

Back
Top Bottom