• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Halo Infinite

Performanse na otvorenom pa jedno 40% gore nego na one dve uvodne misije, sto sam i ocekivao jelte ;) morao sam staviti min fps 60 pa nek spusta dinamickom rezolucijom jbg

Radeoni su bolji u mirnim sekcijama, dok Nvidija jednako [dobro] radi van i tokom bitaka. Resizeable Bar opcija daje fin boost Radeonima.

Moj 1080Ti je pri dnu liste.

Forum ti je smanjio screenshotove na 1024x576. Vise puta je zbog toga naglaseno da se kace na eksterne sajtove, a ne na forum direktno.

Forum ti je smanjio screenshotove na 1024x576. Vise puta je zbog toga naglaseno da se kace na eksterne sajtove, a ne na forum direktno.

Stvarno ovaj forum ima ozbiljne bagove.

@Wahad gledao sam razne brojace piksela i rezultat je 1080p/60 na SS. Molim lepo!

ma mislim da je to nativna rezolucija za S konzolu

Xbox One:
dynamic 1080p with temporal reconstruction at 30fps (common 972p)

Xbox One X:
Quality Mode: dynamic 2160p with temporal reconstruction at 30fps (common 1800p)
FPS Mode: dynamic 1440p with temporal reconstruction at 60fps (common 1260p)

Xbox Series S:
Quality Mode: 1080p at 30fps
FPS Mode: dynamic 1080p with temporal reconstruction at 60fps (common 1080p)

Xbox Series X:
Quality Mode: dynamic 2160p with temporal reconstruction at 60fps (common 1800p)
FPS Mode: dynamic 1440p with temporal reconstruction at 120fps (common 1188p)

Nisu to bagovi, nego pravis greske u koracima.

Pravo je zadovoljstvo lutati po svetu i vrsiti capture fobs, trazite core-s itd te onda upadati u main mision, narocito kada upadas sa vozilom punim marinaca. Igra je toliko pitka i igriva i zabava je zagarantovana svaki put kad upalim.

Volish povremeno da pokazhesh da nemash pojma o chemu prichash, ili jebuckash namerno (shto je gore, imho). No, nije bag, vetj smo tako namestili. Prelazimo uskoro na nov hosting, pa tjemo verovatno promeniti to ogranichenje, a onda tjesh motji kachiti i slike vetje rezolucije.

Igra je sve bolja i bolja. Na momente se osetim kao da igram Doom jer igra ne prasta ako se duze od 2 sekunde izlozen hicima. Potrebna je taktika, stalno kretanje i trazenje covera. Vidim da se ljudi zale na tezinu. Ja generalno nemam problema na normal tezini, ali definitivno je potrebna strategija kada napadas neprijateske baze itd

Heh pa na normal bi i moja baba ih porokala. Na normal je prelako, na legendary mi je opet tesko jer oni snajperi strasno iritiraju i uzasno su precizni i jedan metak i cao , nema te. Poceo sam na legendary, presao 2-3 bossa i posle spustio na normal da se ne nerviram. Sad trcim rokam, pomazem svim mogucim marincima u side questovima i tako.. vise igram sa uzivanjem nego na onoj tezini gde sam sav bio ko po iglama

Danas je otišao live Halo 4. Ovo je početak Reclaimer Trilogy i raspada Cortane

A sutra će ovaj, Halo 5, koji je the missing link svima koji nisu imali Xbox One, znači većina lol. Halo 5 kraj se direktno nadovezuje na sranja u Infinite, pored Halo Warsa naravno, oni se nekako, pa skoro pa paralelno dešavaju ali pričaju različite priče do poslednjeg cinematica

Halo Wars ću sutra završiti a prekosutra ide live.

Back
Top Bottom