• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC Halo Infinite

Počeo je prvi Halo LAN event - HCS Raleign Major

256 tima, plus heavylifters iz celog sveta, ima i iz Evrope naravno, svih najjačih timova bukvalno u celom esports ekosistemu. Isto tako, ovo je mislim jedini Live LAN event ove godine. Trenutno je preshow i ima do jaja informacija o svemu kao i tutoriali za kretanje, pucanje i tako to. Linkove ću zakačiti za to neki drugi put.

Neverovatno je koliki su following napravili za brand new igru kroz mesec dana. Trenutno gleda 20k ljudi ovaj PreShow. Za 10min počinju prve partije. FaZe Clan koji pratim igra u 7:15 prvi meč, Snipedown, Falcated, Bubu Dubu i Bound. Nisu favoriti jer Optics gaming sabija, ali možda mogu da iznenade.

Inače oni su bili bez tima do prošle nedelje i onda ceo roster pokupio FaZe Clan, ono jedna ako ne i najveća organizacija na svetu.

Raspored:

Igrao sam ranked protiv i sa sigurno 20tak pro playera ovih nedelja, tako da će mi biti fun gledati i njih, pogotovo ove iz Evrope, Ascent i Navi timova.

Okej sinoć je bilo užasno LOL

Fora što su partije bile mnogo dobre i EU tim je pobedio jedan od boljih timova iz NA, što se skoro pa nikada nije desilo, možda baš nikada. A i drugi EU timovi su bili do jaja, pogotovo ti momci protiv kojih sam često igroa.

ALI, igra je pucala na sve strane, bukvalno je bilo sramotno. Prvi meč koji se igra u tri dobijene mape, baš između EU i NA tima je trajao ČETIRI SATA, jer je igra pucala bukvalno 3x u toku jedne mape. Ono neverovatno. Fora što je igra pucala u svim mečevima makar par puta. Stream je trajao 12h, a trebao je da se završi fazon nakon 6-8 sati max.

Svi su igrali na PC-u na novim konfama sa 6800/6900 kartama i ispostavilo se da su one problem. Sinoć je u jednom meču bilo više crashova nego ukupno na svim turnirima i kvalifikacijama koje su se održavale online u proteklih mesec dana. Baš baš baš sramotno. Najveća fora što nisu crashovali samo igrači, nego i Observeri lol.

Užasno je bilo što se to dešavalo, Hostovi i Casteri su maximalno dobro odradili posao, mada ono.... Baš baš sranje za prvi veliki turnir koji je gledalo 80k ljudi na jednom streamu, tom glavnom samo. što je fazon više od bilo kog ALGS turnira u proteklih godinu dana.

Sinoć je Event gledalo 174.000 gledalaca, što je više od bilo kog fpsa do sada koliko znam.

Nego, bila dva nezaboravna meča i u oba učestvovao Snipedown iz FaZe, prvi je series protiv Optica kada su gubili fazon 248:193 u strongholds i uspeli da preokrenu na 248:250, a drugi je Big Team Battle 12v12 gde se lik bukvalno ušunjao u bazu, SAM između njih bukvalno 10, poubijao par njih, uzeo zastavu, U TOM TRENUTKU dolazi Warthog po njega, ko u jebenim skriptovanim scenama, upada i pobeđuju meč :D neverovatno

Znam da je ovo "Halo" i da mislite da je sranje, tj većina misli, ali bi bilo okej da pogledate makar jedan meč, makar oni koji vole FPS igre, jer je stvarno the next level.

Ovaj lik je lepo sve objasnio:

That sequence with Snip3 in game 2 really was amazing and like something you'd see in a game's scripted pre-release promotional video honestly haha.

I mean, so much of core Halo gameplay was highlighted in that short sequence.

You have him using weapons until they are exhausted, picking up guns on the fly on the battlefield.

You have him using the equipment tools to help him out as he picks them up.

He crouch walks in underneath their base to stay off radar.

He fights and deals poke damage as he needs in order to push the other team back, but jumps back to cover to regain his shields to value living.

A nasty, exciting triple kill on the flag stand in order to "clear the zone".

He picks up the flag after spearheading in the push, and the valiant, friendly Warthog shows up as if on cue.

They hero run the flag back to base to win in the closing minute, making for a final score of 3-2 after a hard fought, mass chaotic CTF match.

Nastavio danas sa igrom. Bas je kvalitetna pucacina. na momente kao da igram Doom. Uvek treba da si u coveru i da pametno postupas pri svakom koraku. Mislim da ce tesko izaci bolja pucacina u 2022.

Zavrsih igru. Bravo 343 industries!
2916d8989039dea76226f5cd05932861.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

poceo igru, totalno sam zaboravio ali pc port je shit. ne regustruje xbox 360 dzojped pa sam morao da izvadim ds4, crashovala je konstantno dok nisam instalirao najnovije drajvere, sada crashuje posle odredjenog vremena jer ima memory leak, imam 32gb...sad sam izasao u halo svet, otvorila se mapa i fps je bas nestabilan, ono na sve strane...razmiljam se da batalim igru i igram nesto drugo. steta.

Back
Top Bottom