• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

Eto, a meni je stit najteze oruzje ubedljivo :D Svaki put nevidjena muka kada dodjem do Hadesa a imam stit

Sa stitom je lagano, cak i u bitci sa Hades-om se moze stit koristiti za maltene svaki njegov napad.
Znam da stit vazi za najlakse, jer sam guglao da vidim kojim redom da idem, zelim najteza oruzja da ostavim za kraj, generalno jeste tako, mada je ponekad i individualno, recimo nekome je spear beskoristan i sranje, a nekom je vrh... ja mislim da moze da bude dobar, ako naletis na pravi upgrade.

Sto se tice stita, bilo mi je relativno lakse i brze, sve do Hades-a, kad samo dosao do njega, rasturao me je jos u prvoj fazi, iako sam imao 325 hp i cetiri "respawn-a", ali nekim cudom sam preziveo tu prvu fazu i jos vecim cudom ga rasturio u drugoj, jer druga je kao sto znate teza od prve, shvatio sam da protiv njega, pogotovo sa ovim oruzjem, moras da budes veoma agresivan, da pridjes blizu i da koristis i dash damage, a imao sam i neki pasivni damage pri udarcu, tako da me je to spasilo, bio sam siguran da cu da riknem, ali ko da sam ga napio, pa je samo setao po mapi, a ja ga izudarao :D

Nego, sta sam hteo da kazem, nisam koristio stit za blok uopste, ni ne znam kako se to radi, nisam ni za Hades-a, a ni do Hades-a, samo sam spamovao onaj obican attack i to je to... bez bloka, bez special-a i bez casta, jer su mi sranje... samo attack... ruzno izgleda, ali je delotvorno... sta da radim kad su ovo oruzje odradili bezveze... kod stele volim da koristim special i kod minigun-a... cast uglavnom slabije bacam, jer mi je malo daleko od prsta.

Znam da stit vazi za najlakse, jer sam guglao da vidim kojim redom da idem, zelim najteza oruzja da ostavim za kraj, generalno jeste tako, mada je ponekad i individualno, recimo nekome je spear beskoristan i sranje, a nekom je vrh... ja mislim da moze da bude dobar, ako naletis na pravi upgrade.

Sto se tice stita, bilo mi je relativno lakse i brze, sve do Hades-a, kad samo dosao do njega, rasturao me je jos u prvoj fazi, iako sam imao 325 hp i cetiri "respawn-a", ali nekim cudom sam preziveo tu prvu fazu i jos vecim cudom ga rasturio u drugoj, jer druga je kao sto znate teza od prve, shvatio sam da protiv njega, pogotovo sa ovim oruzjem, moras da budes veoma agresivan, da pridjes blizu i da koristis i dash damage, a imao sam i neki pasivni damage pri udarcu, tako da me je to spasilo, bio sam siguran da cu da riknem, ali ko da sam ga napio, pa je samo setao po mapi, a ja ga izudarao :D

Nego, sta sam hteo da kazem, nisam koristio stit za blok uopste, ni ne znam kako se to radi, nisam ni za Hades-a, a ni do Hades-a, samo sam spamovao onaj obican attack i to je to... bez bloka, bez special-a i bez casta, jer su mi sranje... samo attack... ruzno izgleda, ali je delotvorno... sta da radim kad su ovo oruzje odradili bezveze... kod stele volim da koristim special i kod minigun-a... cast uglavnom slabije bacam, jer mi je malo daleko od prsta.
Ja kod štita samo specijal koristim. I blok + charge.

Kada koristim stit, u onim challenge sobama samo kampujem u cosku i cekam 45 sec. Jos dobijem i Pierced Butterfly upgrade :D

Imam jedno pitanje ako neko zna slucajno ili namerno.
Onaj boon u obliku leptira, sto ti daje (kad ga nadogradis) 2% damage-a po sobi koju ocistis bez gubitka health-a, zanima me recimo prodjes prvi svet i skupis 10%, a onda u drugom svetu promenis taj boon za neki drugi, dal efekat od 10% damage-a ostaje ili mora da se drzi aktivan boon sve vreme da bi imao efekat?

Imam jedno pitanje ako neko zna slucajno ili namerno.
Onaj boon u obliku leptira, sto ti daje (kad ga nadogradis) 2% damage-a po sobi koju ocistis bez gubitka health-a, zanima me recimo prodjes prvi svet i skupis 10%, a onda u drugom svetu promenis taj boon za neki drugi, dal efekat od 10% damage-a ostaje ili mora da se drzi aktivan boon sve vreme da bi imao efekat?
Moraš imati na sebi.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Moraš imati na sebi.

Sent from my J9110 using Tapatalk
Gubi se efekat svakog keepsake sem onih što ti daju consumables, npr onaj što ti daje 100 para - pare ti ostanu kad ga skineš.

Za pierced butterfly sam baš bio konj. Redovno sam ga stavljao u prva 2 sveta po sistemu tu je lakše dizati stats, pa sam ga u 3. svetu menjao za nešto što daje health. Jbg. I dalje mi je jedan od omiljenih keepsake, samo ga prosto ne skidam 😃.

Hades-Screenshot-2021-10-18-18-26-25-62.png

Predjoh i sa spear-om, iznenadjujuce lako.
Sad su mi ostali samo jos mac, rukavice i minigun.
Idem sad sa macem, smislio sam neki build sa kojim ide mnogo lakse, tako da mislim da nece biti puno problema, rukavice i minigun ce biti najveci izazov.

Iako je štit za Hada najbolje oružje, celu igru je najlakše preći sa Adamant Railom, pogotovo ako se poklope dobri boonovi. Oba puta mi je prvi prelazak bio sa tim. Samo promeni da reload bude na L1 npr., da bi lakše cancelovao reload u dash, ume da znači kasnije. Pucanje > dash > reload > dash je vrlo moćna stvar.

Last edited:
Ima i boon da ne mora reload, da puca stalno... u tome je lepota igre, za svako oruzje ima gomila kombinacija, treba samo otkriti sta lezi tvom play stilu i postane mnogo lakse.
Inace da, dash je a-must sto se tice uspesnog igranja.

Predjoh igru sa svakim oruzjem, naposletku raspored od najlakseg do najtezeg mi je ovakav:

1. Shield - generalno najlaksi za prelaz, iako ga nisam koristio za blokiranje i rush, tek sa tim je laganica
  2. Luk i Strela - iz daljine gadjas i cuvas zdravlje, special kao aim bot
  3. Spear - meni mozda i najzanimljivije oruzje, ima bas dobre i korisne nadogradnje cekicem
  4. Mac - nije nesto zanimljiv base, ali moze da se izgradi u nesto zanimljivo
  5. Adamant Rail - mocan iz daljine, ali smara potreba za reload-om, sto se isto da resiti ili makar ublaziti
  6. Boxerske Rukavice - ovo mi je bio najtezi run i najvise mucenja, najblize si protivniku, najvise ti strada HP, a damage pravis jako mali po udarcu, ali bar su brzi udarci, pa se moze napraviti build koji ce opasno da roka.
Sad da predjem igru jos tri puta, pa da vidim true ending i onda cu da odmorim neko vreme, pa kad se nekad vratim, cisto da odradim sta jos moze da se izgradi, da odradim sva prorocanstva i da vidim do kog heat-a mogu da stignem, ostavicu je na hardu.

Imam pitanje za Hidden Aspecte, njih kad otkljucam, nemam vise mogucnost da koristim originalno oruzje?
Ako je tako, onda ako moze upozorenje koji Hidden aspecti su sranje, da ih ne otkljucavam, a koji su dobri, da ih definitivno probam?

Ništa ne gubiš kad otključaš hidden aspecte, bez brige.

Nemoj od koplja samo da kreneš. :)

Jok, najbolji je, ali je najteži za korišćenje. Rukavice su isto dobre. Generalno hidden aspecti menjaju način na koji oružje funkcioniše, mnogo se više razlikuju od ostalih.

edit: E da, mač je kul jer ti omogućava da nastaviš combo između dasheva, pa uvek možeš da se namestiš za poslednji udarac u combou, koji je najjači. Plus ti dodaje tonu healtha, pa je verovatno najlakši način da pređeš igru sa mačem.

Last edited:
Koliko puta otprilike treba da se predje igra za true ending?
Procitao sam da posle 10-og nije pravi ending?

Back
Top Bottom