- Reaction score
- 4,869
Eto, a meni je stit najteze oruzje ubedljivo
Svaki put nevidjena muka kada dodjem do Hadesa a imam stit

Znam da stit vazi za najlakse, jer sam guglao da vidim kojim redom da idem, zelim najteza oruzja da ostavim za kraj, generalno jeste tako, mada je ponekad i individualno, recimo nekome je spear beskoristan i sranje, a nekom je vrh... ja mislim da moze da bude dobar, ako naletis na pravi upgrade.Sa stitom je lagano, cak i u bitci sa Hades-om se moze stit koristiti za maltene svaki njegov napad.
Ja kod štita samo specijal koristim. I blok + charge.Znam da stit vazi za najlakse, jer sam guglao da vidim kojim redom da idem, zelim najteza oruzja da ostavim za kraj, generalno jeste tako, mada je ponekad i individualno, recimo nekome je spear beskoristan i sranje, a nekom je vrh... ja mislim da moze da bude dobar, ako naletis na pravi upgrade.
Sto se tice stita, bilo mi je relativno lakse i brze, sve do Hades-a, kad samo dosao do njega, rasturao me je jos u prvoj fazi, iako sam imao 325 hp i cetiri "respawn-a", ali nekim cudom sam preziveo tu prvu fazu i jos vecim cudom ga rasturio u drugoj, jer druga je kao sto znate teza od prve, shvatio sam da protiv njega, pogotovo sa ovim oruzjem, moras da budes veoma agresivan, da pridjes blizu i da koristis i dash damage, a imao sam i neki pasivni damage pri udarcu, tako da me je to spasilo, bio sam siguran da cu da riknem, ali ko da sam ga napio, pa je samo setao po mapi, a ja ga izudarao
Nego, sta sam hteo da kazem, nisam koristio stit za blok uopste, ni ne znam kako se to radi, nisam ni za Hades-a, a ni do Hades-a, samo sam spamovao onaj obican attack i to je to... bez bloka, bez special-a i bez casta, jer su mi sranje... samo attack... ruzno izgleda, ali je delotvorno... sta da radim kad su ovo oruzje odradili bezveze... kod stele volim da koristim special i kod minigun-a... cast uglavnom slabije bacam, jer mi je malo daleko od prsta.
Moraš imati na sebi.Imam jedno pitanje ako neko zna slucajno ili namerno.
Onaj boon u obliku leptira, sto ti daje (kad ga nadogradis) 2% damage-a po sobi koju ocistis bez gubitka health-a, zanima me recimo prodjes prvi svet i skupis 10%, a onda u drugom svetu promenis taj boon za neki drugi, dal efekat od 10% damage-a ostaje ili mora da se drzi aktivan boon sve vreme da bi imao efekat?
Gubi se efekat svakog keepsake sem onih što ti daju consumables, npr onaj što ti daje 100 para - pare ti ostanu kad ga skineš.Moraš imati na sebi.
Sent from my J9110 using Tapatalk