• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

kad vec pomenu Hades @ljubomir , kako ide :D ?
Stigao jednom do bitke sa Hadom, mislim da sam imao stit (svaki put uzmem drugacije oruzje, ono sto je 'na popustu'), ubio ga, i onda je pocela faza 2 bitke i tu sam geknuo. Mislim da sam sada na 25. playthrough. U sustini se ne trudim da da maxujem prelazak, uvek uzmem boon sa prophecy-ja cak i ako mi se ne uklapa u build. Visak nekatara trenutno dumpujem u Dusu, Megaru i Sizifa (ne pojavi se svako na svakom runu, a uvek drzim barem 2-3 nektara u rezervi). All in all good times, al nemam puno vremena za igru. E da od keepsakea koristim Dusinu pajalicu, daje bas puno healtha kroz sendvice, plus u ogledalu sam uzeo da 60% one ljubicaste valute ide i u health. Imam i 3 revive-a, ali u sustini revive daje malo healtha, tako da vecinu predjem na prvom zivotu, kada krenem da ginem nema lakog oporavka, cesto stucem sva tri na bitci sa bikom.

cesto stucem sva tri na bitci sa bikom
To se i meni deshavalo u pochetku, itje to bolje vremenom. Dobro dodju revive, ali se uvek ponasham kao da ih nema, jer chim pochnem da rachunam na njih, pochnem da umirem.

Muci me zadnji boss, Hades. Provalio sam da ide tesko sa misem i tastaturom i da se puno umaram, presao sam na dzojped, za ovu igru zaista jeste potreban, i sad je lakse, brzi sam i manje se umaram, tako da cu ipak morati da predjem sa dzojpedom.
Jedina manica koju imam za igru jeste, sto bude nekad suvise haoticno, pa slabo imas pregled sta se desava, recimo dok sam igrao sa misem, desavalo mi se u tom haosu da izgubim iz vida poziciju kursora, jednostavno ko da nestane, ali to se bar ne desava sa dzojpedom.
Desavalo mi se i da igra stucne kad je gomila neprijatelja i efekata na ekranu, ali otkad sam overklokovao proc, nisam to primetio.

Ja nastavio sa drogiranjem, već sam na 80+ runova. :)

Interesantni su vrlo hidden aspecti za svako oružje s tim što recimo mač mi je sa hidden aspectom od najmanje omiljenog postao super oružje dok mi je hidden aspect za koplje užasan. U svakom slučaju se kod svakog oružja dobija praktično novo oružje.

Bukvalno, osećaj je da dobijam praktično ništa u odnosu na to što mora sa se žrtvuje.

Merciful End je bas super duo boon, moze bas da istopi sve protivnike.

Pade i Hades, zavrsih mnogo lakse sa dzojpedom.
Omiljen lik mi je Skelly.
Sad krecem sa prvim oruzjem, macem, drugaciji je gameplay nego sa oruzjem na daljinu, primas mnogo vise stete, bar dok ne provalim kad tacno da dodge-ujem.

Hades Screenshot 2021.10.06 - 19.34.46.64.png

Sta mislite, sa kojim oruzjem je najteze preci igru?

Last edited:
Pade i Hades, zavrsih mnogo lakse sa dzojpedom.
Omiljen lik mi je Skelly.
Sad krecem sa prvim oruzjem, macem, drugaciji je gameplay nego sa oruzjem na daljinu, primas mnogo vise stete, bar dok ne provalim kad tacno da dodge-ujem.

View attachment 2953

Sta mislite, sa kojim oruzjem je najteze preci igru?
U pocetku kontam rukavice, ali kad se usemis svejedno je cime igras.

Mač definitivo, dok ne dobiješ poslednji aspect, onda on postaje jedno od lakših oružja.

Mac ima kombo special dash hit, neunistiv si sa tim. Rukavice u pocetku dok nemas onaj shit sto ti stackuje avoidance ili kako se vec zove budu ne bas lagane :D

Po prvi put mi izletela opcija - rent 300 gold i onda borba sa Charon-om, koga sam pobedio i dobio 20% snizenje cena u njegovoj radnji, zanima me dal to vazi samo za taj konkretni run ili je to permanent, za sve ubuduce run-ove, sa tim ili bilo kojim oruzjem?
Dal moze opet da se desi isti scenario, pa da dobijem onda tipa 40% popusta?

Inace, probao sam sa macem i ide bas tesko, zaista jeste najteze preci sa njim, ako je u svom default obliku, tako da cu mac sacuvati za kraj, sad cepam sa spear-om, koji rastura, em je brz, em ima sasvim pristojan domet, pa mi deluje da je sa njim mozda i najlakse preci igru, do sad sam mislio da je sa lukom i strelom najlakse preci... jos kad se cekicem modifikuje spear, da stalno napada kad se drzi dugme, tek onda rastura sve redom.

Nije permanent to sa Charonom, uvek je 20% kad ga pobediš. Inače je vrlo retko.

Po prvi put mi izletela opcija - rent 300 gold i onda borba sa Charon-om, koga sam pobedio i dobio 20% snizenje cena u njegovoj radnji, zanima me dal to vazi samo za taj konkretni run ili je to permanent, za sve ubuduce run-ove, sa tim ili bilo kojim oruzjem?
Dal moze opet da se desi isti scenario, pa da dobijem onda tipa 40% popusta?

Inace, probao sam sa macem i ide bas tesko, zaista jeste najteze preci sa njim, ako je u svom default obliku, tako da cu mac sacuvati za kraj, sad cepam sa spear-om, koji rastura, em je brz, em ima sasvim pristojan domet, pa mi deluje da je sa njim mozda i najlakse preci igru, do sad sam mislio da je sa lukom i strelom najlakse preci... jos kad se cekicem modifikuje spear, da stalno napada kad se drzi dugme, tek onda rastura sve redom.
Jeste strela najlakša kad otkljucas one prateće :D dođe kao cheat

Sent from my J9110 using Tapatalk

Odradio sam run bez heata sa ciljem da izgrindujem darkness malo, usralo me pa sam nastackovao bonus na darkness ukupno 228%, 20% preko oružja plus 3 boona. :)

Back
Top Bottom