Bez heapa nećeš dobijati titan blood i dijamante.Ja redovno cepam bez heat-a, dokle ne predjem bar jednom sa svakim oruzjem, a onda cu da cepam heat... nema sta, igra moze da traje godinama.
Pa bez heata ne mozes dobiti dijamant posle bossa, tj mozes samo jednom po oruzju.dobijam dijamante posle boss-ova, a titan blood mozda bude posle nekog boss-a, ali svakako ima da se kupi u zadnjoj zoni.
sad mi je cilj da predjem igru sto lakse i brze, posle cu da jurim ta cuda.
dobio sam dovoljno dijamanta da odradim ono sto mi je najpotrebnije.Pa bez heata ne mozes dobiti dijamant posle bossa, tj mozes samo jednom po oruzju.
ovo ce da ti se otkljuca i vremenom a i sa izmenom heata, samo polako, videcesa za novo ima znak ko da otkljucava nesto, bas me zanima sta je to, ali dzaba kad ne daje vise opciju da mu dajem nektar, otkad sam prvi put presao igru.
Molim te mi reci da nisi slepac kao ja shto sam bio da igrash na mish+tastatura.ovoliko nisam kliktao ni u Diablo kecu
Ja sam na 100om runu odigrao ja mislim sve. Ostao mi samo 32 heat, koji sam mogao, ali iz nekog razloga nisam uradio ni ne secam se zasto, kontao sam da cu igrati igru i dalje, medjutim posle nekog vremena skontao da je dosta.Prešao sam i epilog i odradio run u kome sam se popišao po Extreme measures Hadesu, što je laganica kada se odradi dobar damage build + bow.
Na 97 runova sam trenutno, sada ide opet mala pauza od igre da bi se prešlo nešto iz backloga pa se na zimu vraćam drogiranju.![]()
Kad okacis platine iz ostalih from igara Ili ces se pomiriti sa tim da je Denis bolji igrac od tebe?Beavo Miki ti si moj idol. [emoji1] kad cea da mi posaljes Demon Souls na zajam? [emoji1]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ja sam na 100om runu odigrao ja mislim sve. Ostao mi samo 32 heat, koji sam mogao, ali iz nekog razloga nisam uradio ni ne secam se zasto, kontao sam da cu igrati igru i dalje, medjutim posle nekog vremena skontao da je dosta.![]()
Tako da je to jedino ostalo da odigram u nekom momentu i da farmam kozmetiku ako me ne bude mrzelo.![]()
Takoe, nek se zera i on pati!Daj pozajmi coveku Demon Souls gde ce ti dusa.