• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

Ja redovno cepam bez heat-a, dokle ne predjem bar jednom sa svakim oruzjem, a onda cu da cepam heat... nema sta, igra moze da traje godinama.

Ja redovno cepam bez heat-a, dokle ne predjem bar jednom sa svakim oruzjem, a onda cu da cepam heat... nema sta, igra moze da traje godinama.
Bez heapa nećeš dobijati titan blood i dijamante.

dobijam dijamante posle boss-ova, a titan blood mozda bude posle nekog boss-a, ali svakako ima da se kupi u zadnjoj zoni.
sad mi je cilj da predjem igru sto lakse i brze, posle cu da jurim ta cuda.

dobijam dijamante posle boss-ova, a titan blood mozda bude posle nekog boss-a, ali svakako ima da se kupi u zadnjoj zoni.
sad mi je cilj da predjem igru sto lakse i brze, posle cu da jurim ta cuda.
Pa bez heata ne mozes dobiti dijamant posle bossa, tj mozes samo jednom po oruzju.

Nisam probao još da li se na već pređenom heat nivou dobija više darknessa nego ako se igra bez heata.

Pa bez heata ne mozes dobiti dijamant posle bossa, tj mozes samo jednom po oruzju.
dobio sam dovoljno dijamanta da odradim ono sto mi je najpotrebnije.
heat ostavljam za kraj, ne zelim da jos vise otezam run.

Joj cuti, otkidaju me prsti od ovog spear-a koliko spamujem attack, ovoliko nisam kliktao ni u Diablo kecu :D
Spear doduse kida koliko je dobar, duplo sam brzi u run-u, nego sa bow-om.
Rutinirao sam bika i plavusana, nisi mi skinuli nista health-a, ali Hades jebe i dalje, mada falilo mi milimetar da i njega predjem.
Posle neko prica da su bik i plavusan tezi boss-ovi i od Hades-a, znaci nema sanse, Hades je ubedljivo najtezi boss u igri, pa tek onda plavusan i bik... hidra mi najlaksa, a meg i njene verzije odmah potom.
Otkljucao sam sve talente, fali mi samo jedan boon, imam nektara, ali nemam vise kome da dam ili sam nesto propustio ili tek treba neko da se stvori... jedino me brine sto Hades-u ne mogu vise da dajem nektara, imam jedno srce kod njega, a za novo ima znak ko da otkljucava nesto, bas me zanima sta je to, ali dzaba kad ne daje vise opciju da mu dajem nektar, otkad sam prvi put presao igru.
Uglavnom igra ima neverovatni replay value, nikad nisam video nijedan naslov koji pa makar i blizu nudi toliko novih desavanja posle zavrsene igre.

a za novo ima znak ko da otkljucava nesto, bas me zanima sta je to, ali dzaba kad ne daje vise opciju da mu dajem nektar, otkad sam prvi put presao igru.
ovo ce da ti se otkljuca i vremenom a i sa izmenom heata, samo polako, videces :)

Hades sam do skoro igrao sa mis+tastatura, ali nisam uspeo da predjem Hades-a, pa sam se prebacio na dzojped i ubrzo presao... a Diabla keca sam samo sa misem i tastom igrao , ne znam dal je moguce sa dzojpedom.

Prešao sam i epilog i odradio run u kome sam se popišao po Extreme measures Hadesu, što je laganica kada se odradi dobar damage build + bow.

Na 97 runova sam trenutno, sada ide opet mala pauza od igre da bi se prešlo nešto iz backloga pa se na zimu vraćam drogiranju. :)

Prešao sam i epilog i odradio run u kome sam se popišao po Extreme measures Hadesu, što je laganica kada se odradi dobar damage build + bow.

Na 97 runova sam trenutno, sada ide opet mala pauza od igre da bi se prešlo nešto iz backloga pa se na zimu vraćam drogiranju. :)
Ja sam na 100om runu odigrao ja mislim sve. Ostao mi samo 32 heat, koji sam mogao, ali iz nekog razloga nisam uradio ni ne secam se zasto, kontao sam da cu igrati igru i dalje, medjutim posle nekog vremena skontao da je dosta. :D
Tako da je to jedino ostalo da odigram u nekom momentu i da farmam kozmetiku ako me ne bude mrzelo. :D

Beavo Miki ti si moj idol. [emoji1] kad cea da mi posaljes Demon Souls na zajam? [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ja sam na 100om runu odigrao ja mislim sve. Ostao mi samo 32 heat, koji sam mogao, ali iz nekog razloga nisam uradio ni ne secam se zasto, kontao sam da cu igrati igru i dalje, medjutim posle nekog vremena skontao da je dosta. :D
Tako da je to jedino ostalo da odigram u nekom momentu i da farmam kozmetiku ako me ne bude mrzelo. :D

Meni je za sad najveći heat 12 iz razloga što sam baš šarao sa oružjima zbog 20% bonusa na darkness i igrao +1 heat svaki put, tako mi bilo zabavno.
Ostalo mi je da izgrindujem još par itema i oružja, pređem još Ahilov quest gde nemam pojma šta treba da uradim da bih mogao da advanceujem i odradim maksimalni heat nivo.

Al' dobro, lepota ove igre i jeste u tome da se ne opterećuješ ciljevima nego igraš i uživaš.

Presao sam i sa stitom, lakse i brze nego sa lukom i strelom.
Poceo sam i heat-ove da stavljam, a sad prelazim sa onim minigun-om ili kako da ga nazovem, sesto, zadnje oruzje.
Mada mislim da cu uskoro pauzu da pravim, jer ostali naslovi trpe, a ima ih ko pleve.

Hades-Screenshot-2021-10-14-23-07-57-95.png

Sa stitom je lagano, cak i u bitci sa Hades-om se moze stit koristiti za maltene svaki njegov napad.

Back
Top Bottom